BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Büyük Britanya-Türkiye 3 Temmuz NTV LİNK

03.07.2022 - 14:44

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Büyük Britanya-Türkiye 3 Temmuz NTV LİNK

FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında Büyük Britanya ve Türkiye basketbol milli takımları birbirlerine rakip oluyor. B Grubundaki son maç, Türkiye saati ile bu akşam 18.00’da başlıyor. Newcastle bölgesinde yer alan Vertu Motors Arena’da oynanacak olan maç öncesi öne çıkan trend aramalar şu şekilde sıralanıyor: Türkiye maçı izle, Büyük Britanya maçı izle, Türkiye Büyük Britanya canlı izle, Türkiye Büyük Britanya canlı maç izle, Türkiye Büyük Britanya maç izle, Türkiye Büyük Britanya bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle,  NTV link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair önemli gelişmeleri içeriğimizin kalan bölümünden okuyabilirsiniz.

BÜYÜK BRİTANYA TÜRKİYE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

britanya türkiye maçı hazırlık

Büyük Britanya-Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki

Büyük Britanya-Türkiye İzleme Linki Büyük Britanya ve 12 Dev Adam’ın karşı karşıya geleceği ggrup maçı, ülkemizde NTV ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Büyük Britanya-Türkiye Maçı Canlı Takip

Önümüzdeki sene organize edilecek FIBA Dünya Kupası’na katılım gösterecek takımlar yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Maçı takip etmek isteyenler FIBA’nın resmi sitesinden faydalanabilir.

BÜYÜK BRİTANYA TÜRKİYE MAÇI CANLI TAKİP

Ergin Ataman İlk Resmi Maçına Çıkıyor

ergin ataman milli takım

Anadolu Efes ile bu sene müthiş bir performansa imza atan Ergin Ataman, yeniden 12 Dev Adam’ın başında. Daha önce de milli takımın başında başarılı bir performansa imza atan Ataman, takımı Dünya Kupası’na sokmak ve aynı zamanda eylül ayında başlayacak olan Eurobasket’e hazırlamak istiyor. Efes’ten önemli oyuncuların milli takımda olması, Ataman ile oyuncuların uyumu açısından kritik bir nokta olarak görünüyor. Özellikle takımın süper starı olan Larkin’in Ataman önderliğinde çok daha verimli bir basketbol oynaması ön görülüyor. Ergi Ataman Büyük Britanya maçı ile beraber ilk resmi maçına çıkmış olacak. Bu maç, aynı zamanda B Grubu’nun da son maçı.

İlk Maçta 17 Sayı Fark Attık

türkiye basketbol takımı

Eylül ayında Eurobasket’te ülkemizi temsil edecek olan Türkiye için Büyük Britanya maçı, son ciddi sınav olarak öne çıkıyor. Türkiye eylül ayına kadar başka bir resmi maç oynamayacak. 12 Dev Adam şu ana dek genel olarak grupta iyi bir performans göstermedi. Bilhassa Yunanistan’a 2 defa kaybetmemiz, grup liderliğine mal oldu. Beyaz Rusya’nın savaş nedeniyle maçlarını oynayamayacak duruma gelmesi ile beraber tüm dengeler değişti. Oluşan bu özel durumla beraber üç takım da otomatik olarak gruptan çıkmayı garantilemiş oldu. Ömer Faruk, Larkin, Sertaç, Melih, Şehmus gibi isimler bu maçta milli takım adına öne çıkıyor. Cedi ve Furkan gibi isimler ise takıma Eurobasket döneminde dahil olacaklar. Hatırlanacağı üzere İstanbul’da oynanan ilk maçta milli takım, Büyük Britanya’yı 84-67 ile devirmişti.

Büyük Britanya Çıkmayı Garantiledi

türkiye britanya

Büyük Britanya, futbolda gösterdiği başarıyı basketbol arenasına pek yansıtabilmiş değil. Son zamanlarda her ne kadar bu yönde bir gelişim olsa da hala Avrupa’nın elit takımlarından biri olarak kabul edilmiyor. Britanya şu ana dek grupta toplamda 3 maç oynadı. Bu maçlarda sadece Yunanistan’ı deviren Britanya, gruba etkili bir başlangıç yaptı. Fakat sonra oynadığı maçlarda bu başarının devamını getiremedi. Son olarak Yunanistan karşısında ilk yarıya çok iyi başlamalarına rağmen ikinci yarı farka engel olamadılar. Daçka’da oynayan Olaseni dışında Jones, Clark, Hesson, Tarık Phillip, takımın öne çıkan oyuncuları arasında yer alıyor.