BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Partizan 2 Temmuz Fenerbahçe TRT Spor LİNK

02.07.2022 - 14:44

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Partizan 2 Temmuz Fenerbahçe TRT Spor LİNK

Bu seneye mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanan Fenerbahçe, dördüncü hazırlık maçında Sırbistan’ın Partizan takımı ile Avusturya’da karşılaşacak. Graz şehrinde oynanacak olan maç bu akşam Türkiye saati ile 19.30’da başlayacak. Fenerbahçe Partizan hazırlık maçı öncesinde öne çıkan aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Partizan maçı izle, Fenerbahçe Partizan canlı izle, Fenerbahçe Partizan canlı maç izle, Fenerbahçe Partizan maç izle, Fenerbahçe Partizan bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, TRT Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Maç öncesi her iki takıma dair gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE PARTİZAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe partizan maçı görsel

Fenerbahçe-Partizan Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Partizan İzleme Linki Fenerbahçe ile Partizan takımlarının karşı karşıya geleceği hazırlık maçı TRT Spor ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Fenerbahçe-Partizan Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe, hazırlık sürecinde ilk kez kendini ciddi anlamda sınama şansı bulacak. Sırbistan’ın önemli temsilcisi olan Partizan karşısında Fenerbahçe’nin nasıl bir performans sergileyeceğini merak eden futbol severler, istatistiki veriler için FB TV yayınını takip edebilir.

FENERBAHÇE PARTİZAN MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Hazırlık Maçlarında Kaybetmedi

fenerbahçe partizan antrenman

Fenerbahçe Jesus önderliğinde 2022-2023 sezonuna güçlü bir giriş yapmak istiyor. Bunun için Portekizli teknik adam, yönetimden özellkle çok sayıda hazırlık maçı organize etmesini söyledi. İstanbul etabında şu ana dek 3 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, Avusturya kampında Partizan ve Fehervar takımları ile oynayacak. Daha sonra Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City maçıyla beraber Dinamo Kiev maçı hazırlıkları büyük ölçüde sonlanacak. Fenerbahçe şu ana dek oynadığı 3 hazırlık maçının 2 tanesinden galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Bu maçta yeni transferlerden biri olan Emre Mor’un da süre alma olasılığı bulunuyor.

Maça İlgi Büyük

fenerbahçe partizan kamp

Fenerbahçe bu sene hazırlık kampı için Düzce’de yer alan Topuk Yaylası’ndan yararlanmadı. Yoğun sis nedeniyle bu kararı almak durumunda olan Fenerbahçe, bu sayede gurbetçi taraftarlarla buluşma şansı edinecek. Fenerbahçe ve Partizan arasındaki maça Graz şehrinde bulunan Merkür Arena ev sahipliği yapacak. Strum Graz takımının da maçlarını oynadığı stadyumda tribünlerin büyük ölçüde dolması bekleniyor. Bu arada taraftarlar yeni transferlerden Emre Mor dışında Lincoln ve Bruma gibi isimleri de izleme şansı bulacak. Fenerbahçe Avusturya kampına Mesut Özil’i dahil etmeme kararı aldı. Bunun yanında kiralıktan gelen Samatta’nın kamp kadrosuna dahil edilmesi, bazı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Kiralık oyuncuların durumları, büyük oranda Avusturya kampındaki maçlarla beraber ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Partizan Ligi İkinci Bitirdi

partizan hazırlık maçı görseli

Partizan, tıpkı basketbolda olduğu gibi futbolda da Kızılyıldız takımı ile müthiş bir yarışa girişti. Sezonu 98 puanla ikinci sırada tamamlayan Partizan, şampiyonluğu sadece 2 puan farkla kaybetmiş oldu. Diğer yandan sezonun son resmi maçında Sırbistan Kupası finalinde yine aynı şekilde Kızılyıldız takımına 2-1 mağlup oldular. Bu sene Partizan, Sırbistan’ı Avrupa Ligi arenasında temsil edecek. Takım şu ana dek toplamda iki hazırlık maçı yaptı ve bu maçlarda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Bu arada Fenerbahçe ve Partizan takımları son olarak 2008 senesinde Şampiyonlar Ligi Elemeleri kapsamında karşı karşıya gelmişti.