Fenerbahçe’nin Avusturya Kampındaki Hazırlık Maçları TRT Spor’da

30.06.2022 - 19:16

Fenerbahçe’nin Avusturya Kampındaki Hazırlık Maçları TRT Spor’da

Fenerbahçe’nin Avusturya kampındaki hazırlık maçları TRT Spor’da. Önce Cumartesi 19.30’daki Fenerbahçe-Partizan karşılaşmasını yayınlayacak TRT Spor, ardından Çarşamba günü 19.30’daki Fenerbahçe-Mol Fehervar mücadelesini ekranlara getirecek.

Türkiye’deki hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürecek. Burada iki hazırlık maçı yapacak Fenerbahçe’nin bu karşılaşmalarını yayınlayacak kanal TRT Spor oldu. Cumartesi 19.30’daki Fenerbahçe-Partizan ve Çarşamba 19.30’daki Fenerbahçe-Mol Fehervar maçlarını TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Türkiye’deki Hazırlık Maçları Firesiz Geçti

Fenerbahçe, Türkiye’de üç hazırlık maçı yaptı. Önce Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile karşılaşan Fenerbahçe, ardından Tirana ve Al Shamal ile maçlar oynadı. Shkupi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Tirana’yı 4-0, Al Shamal’ı ise 4-2 ile geçmeyi başardı.

Dinamo Kiev maçları öncesinde hazırlık maçlarını sıklaştıran Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar üç maç daha yapacak. Avusturya’da 2, Sakarya’da 1 olmak üzere üç maça çıkacak Fenerbahçe’nin Avusturya’daki maçları TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.
1 fb 30.6.2022.webp      

Hedef Dinamo Kiev Maçına Hazır Çıkmak

Sezonu erken açan ve birçok hazırlık maçı yaparak yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe’de tek hedef 20 Temmuz’da oynanacak Dinamo Kiev maçına hazır olmak. Bu doğrultuda Avusturya’da kampa girecek Fenerbahçe, önce Sırbistan Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan Partizan ile karşılaşacak. Şu zamana kadarki en ciddi sınav şeklinde görülen Partizan mücadelesi, Cumartesi 19.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hazırlıklarını sıkı bir şekilde devam ettiren Fenerbahçe, Avusturya’daki ikinci hazırlık maçına Macaristan temsilcisi Mol Fehervar önünde çıkacak. Bu maçın ardından Türkiye’ye dönecek Fenerbahçe, Sakarya’da Hull City ile bir maç daha yapacak. Fenerbahçe’nin Avusturya kampındaki son maçı Mol Fehervar mücadelesini Çarşamba 19.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.


Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Yeni sezon öncesinde Lincoln, Bruma ve Emre Mor transferlerine imza atan Fenerbahçe’nin en az 3 adet daha transfer yapması bekleniyor. Orta saha, sol bek ve kaleci transferleri yapması beklenen Fenerbahçe’nin Jorge Jesus’un raporuna göre forvet takviyesi yapabileceği de iddia ediliyor.