FIBA TV Bu Yaz 864 Maçı Şifresiz Yayınlayacak

30.06.2022 - 00:20

FIBA TV Bu Yaz 864 Maçı Şifresiz Yayınlayacak

FIBA TV, yaz programını açıkladı. Bu yaz FIBA TV YouTube kanalından tam 864 mücadele şifresiz yayınlanacak.

Pandemi sebebiyle spor müsabakaları açısından durgun geçen yaz aylarının sonuna gelindi. Özellikle basketbolda bu yaz alt yaş kategorilerinde önemli turnuvalar oynanacak. Bu turnuvaların tamamı FIBA TV YouTube kanalından naklen yayınlanacak.

Toplamda 864 mücadeleyi yayınlayacağını açıklayan FIBA TV YouTube kanalı, sadece alt yaş kategorilerindeki turnuvaları değil önemli organizasyonların eleme maçlarını da basketbolseverlerle buluşturacak.

823 Mücadele Alt Yaş Kategorilerinden

FIBA TV YouTube kanalının yayınlayacağı 823 mücadele alt yaş kategorilerinden olacak. Önümüzdeki günlerde başlayacak FIBA U17 Dünya Şampiyonası maçlarıyla yayınlara başlayacak FIBA TV Youtube kanalı, Türkiye’nin de boy göstereceği U20 Kadınlar Avrupa Şampiyonası, U18 Kadınlar Avrupa Şampiyonası, U16 Kızlar Avrupa Şampiyonası, U20 Avrupa Şampiyonası, U18 Avrupa Şampiyonası ve U16 Avrupa Şampiyonası karşılaşmalarını da ekranlara getirecek.

Bu karşılaşmaların yanında EuroBasket 2025 elemelerinden 20, Küçük Ülkeler Avrupa Şampiyonası’ndan 13 ve Kadınlar Küçük Ülkeler Avrupa Şampiyonası’ndan 10 karşılaşma FIBA TV YouTube kanalında basketbolseverlerle buluşacak.
1 FIBA      

U18 Avrupa Şampiyonası’nın Ev Sahibi İzmir

FIBA TV YouTube kanalından ekranlara gelecek U18 Avrupa Şampiyonası’na İzmir ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin Polonya, İspanya ve Almanya ile oynayacağı mücadeleleri FIBA TV YouTube kanalından izleyebileceksiniz. 
2 FIBA 30.6.2022.jpg      

Yeni Sezonda Birçok Mücadelenin FIBA TV YouTube Kanalından Yayınlanması Bekleniyor

Yaz aylarını dolu dolu geçirecek FIBA TV YouTube kanalının kış aylarında da etkin olması bekleniyor. Başarılı kanal geçtiğimiz yıl FIBA Şampiyonlar Ligi ve FIBA Europe Cup maçlarının bazılarını ekranlara getirmişti. Ayrıca Kadınlar Euroleague maçları da zaman zaman FIBA TV YouTube kanalından ekranlara geldi. 2022/23 sezonunda birçok mücadelenin yine FIBA TV YouTube kanalından yayınlanması bekleniyor.

Basketbolseverlerin favori kanallarından FIBA TV’de yaz aylarında yayınlanacak tüm organizasyonlar şu şekilde:

  • FIBA U16 Avrupa Şampiyonası
  • FIBA U17 Dünya Kupası
  • FIBA U18 Avrupa Şampiyonası
  • FIBA U20 Avrupa Şampiyonası
  • FIBA U16 Kızlar Avrupa Şampiyonası
  • FIBA U18 Kadınlar Avrupa Şampiyonası
  • FIBA U20 Kadınlar Avrupa Şampiyonası
  • EuroBasket 2025 Elemeleri
  • Küçük Ülkeler Avrupa Şampiyonası
  • Küçük Ülkeler Kadınlar Avrupa Şampiyonası