BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe- Al Shamal 29 Haziran Fenerbahçe Youtube LİNK

29.06.2022 - 13:29

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe- Al Shamal 29 Haziran Fenerbahçe Youtube LİNK

Yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kurmak ve Jesus önderliğinde şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, çalışmalarını bu yönde sürdürüyor. Hazırlık kampında şu ana dek toplamda 2 özel maç yapan sarı lacivertliler, üçüncü maçında Katar’ın Al Shamal takımını ağırlıyor. Bu keyifli maç bu akşam saat 18.00’da başlayacak. Maç öncesi öne çıkan arama sonuçlarını şu şekilde sıralayabiliriz: Fenerbahçe maçı izle, Al Shamal maçı izle, Fenerbahçe Al Shamal canlı izle, Fenerbahçe Al Shamal canlı maç izle, Fenerbahçe Al Shamal maç izle, Fenerbahçe Al Shamal bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle,  Youtube link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Maç öncesi notları içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE AL SHAMAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe al shamal görseli

Fenerbahçe-Al Shamal Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Al Shamal İzleme Linki Fenerbahçe ve Al Shamal takımlarını karşı karşıya getirecek olan maç, Fenerbahçe Youtube kanalından yayınlanacak. Maç, daha önce olduğu gibi yine “Katıl” üyelerine özel olacak.

Fenerbahçe-Al Shamal Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Al Shamal ile yapacağı maç Can Bartu Tesisleri’nde oynanacak. Maça dair canlı istatistik takibi yapmak isteyenler FB TV’den faydalanabilir.

FENERBAHÇE AL SHAMAL MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Üçüncü Hazırlık Maçına Çıkıyor

fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe İstanbul’daki hazırlık kampı kapsamında üçüncü ve son hazırlık maçına çıkıyor. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu olan Shkupi takımı ile oynadı. O maçtan 2-2 beraberlikle ayrılan ekip, daha sonra ise Arnavutluk Ligi şampiyonu olan Tirana’yı Can Bartu Tesisleri’nde ağırladı. O maçtan 4-0’lık net bir skorla galip ayrılan takımda Pelkas, Novak, Berisha ve Samatta golleri atan isimler olmuştu. Jesus’un Al Shamal karşısında daha önce şans vermediği isimlere şans vermesi bekleniyor.

Sırada Avusturya Kampı Var

fenerbahçe can bartu hazırlık

Fenerbahçe, gelen ve giden oyuncuların netleşeceği yoğun bir dönemden geçiyor. Özellikle bu dönemde oynanan hazırlık maçları, kiralıktan gelen oyuncuların durumları açısından oldukça önemli. Jesus, takıma geri gelen oyuncuların son durumlarına dair yönetime detaylı bir rapor sunacak. Bu sürecin sonunda da kalacak ve gidecek oyuncular da netlik kazanacak. Fenerbahçe İstanbul etabını bitirdikten sonra kamp için rotasını Avusturya’ya çevirecek. Burada Partizan ve Mol Fehervar gibi takımarla Graz şehrinde karşılaşacak. Daha sonra ise 20 Temmuz’da oynanacak olan Dinamo Kiev maçına dair son hazırlıklar yapılacak. Fenerbahçe şu ana dek Bruma, Lincoln ve Emre Mor gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

Al Shamal Katar Temsilcisi

Fenerbahçe bir yandan transfer çalışmalarını noktalamaya çalışırken diğer yandan da hazırlık maçları ile lige moralli bir giriş yapmak istiyor. Fenerbahçe’nin üçüncü hazırlık maçındaki rakibi olan Al Shamal, Katar Ligi’nde yer alıyor. Geçen sene ligini alt sıralarda tamamlayan Al Shamal, düşe grubu kapsamında özel olarak mücadele etti. Ligde kalmayı başaran ekip, lige İstanbul’da hazırlanıyor. Katar Ligi, 3 Ağustos’ta oynanacak olan maçlarla start alacak. Fenerbahçe ve Al Shamal takımları bu maçla beraber ilk kez karşı karşıya gelecek.