Can Önduygu beIN Sports’a Veda Etti

28.06.2022 - 20:52

Can Önduygu beIN Sports’a Veda Etti

Başarılı spiker Can Önduygu beIN Sports’a veda etti. 4.5 yıldır beIN Sports’ta birçok mücadelenin anlatım koltuğunda oturan Önduygu’nun önümüzdeki günlerde yeni adresini açıklaması bekleniyor.

beIN Sports’ta bir ayrılık daha yaşandı. Alper Berber, Murat Türker, Roksan Kunter ve Mert Yüksektepe gibi isimlerin ardından Can Önduygu da beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Gün Ortası programında beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Can Önduygu’nun yeni adresi henüz netlik kazanmadı.

Ekip Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim

Gün Ortası programında beIN Sports ekranlarına veda eden Can Önduygu, tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

4.5 yıldır beIN Sports ailesindeydim, beIN Sports çalışanıydım. Gerçekten çok özel deneyimler yaşadım. Burada mesleğe girerken hayal edemeyeceğim imkanlar buldum. Son iki sezondur Tugay Kosova ile “Gamer” programını yapma şansı yakaladım. 4.5 yıldır bunun bir parçası olmak çok güzeldi. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Herkes çok yardımcı oldu en baştan beri fakat ayrılıklar da var. 4.5 yılın ardından benim adıma ayrılık zamanı. Değerli izleyenler sizlere de çok teşekkür ederim. 4.5 yıldır nazımı çektiniz, bana katlandınız.


Can Önduygu Kimdir?

Eurosport ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Can Önduygu, Tivibu Spor’da da maç anlatımlarına imza attı. 2011-2018 yılları arasında Eurosport ekranlarında boy gösteren Can Önduygu, bu süreçte S Sport’ta Premier Lig maçlarını da anlattı. 2018 yılında Eurosport’tan ayrılan ve beIN Sports’a geçiş yapan Can Önduygu, burada yaklaşık 4.5 yıl sporseverlerin karşısına çıktı. İlk etapta Ligue 1, Serie A ve benzeri Avrupa ligleri maçlarını anlatan Can Önduygu, son yıllarda Türkiye Süper Lig maçlarının anlatım koltuğunda oturuyordu. beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Can Önduygu’nun önümüzdeki günlerde yeni adresini açıklaması bekleniyor.