Fenerbahçe-Al Shamal Hazırlık Maçı Fenerbahçe YouTube Katıl’da

28.06.2022 - 17:10

Fenerbahçe-Al Shamal Hazırlık Maçı Fenerbahçe YouTube Katıl’da

Fenerbahçe-Al Shamal hazırlık maçı Fenerbahçe YouTube Katıl’da futbolseverlerle buluşuyor. Fenerbahçe’nin üçüncü hazırlık maçını yarın 18.00’den itibaren Fenerbahçe YouTube Katıl’dan izleyebilirsiniz.

Yeni sezon hazırlıklarını Türkiye’de devam ettiren Fenerbahçe, 3’üncü hazırlık maçına çıkıyor. Katar temsilcisi Al Shamal ile karşılaşacak Fenerbahçe, mücadelenin diğer iki hazırlık maçı gibi Fenerbahçe YouTube Katıl’dan yayınlanacağını duyurdu. Fenerbahçe-Al Shamal hazırlık maçını, yarın 18.00’den itibaren Fenerbahçe YouTube Katıl’dan izleyebilirsiniz.

Türkiye’deki Son Hazırlık Maçı

Fenerbahçe, daha önce Türkiye’de iki hazırlık maçı yapacağını duyurmuş ve ardından Avusturya’da kampa gireceğini açıklamıştı. Shkupi ve Tirana maçlarının ardından Türkiye’de hazırlık maçı yapılması beklenmiyordu. Ancak son dakikada programda bir değişiklik oldu. Dinamo Kiev mücadelesine kadar fazlaca hazırlık maçı yapmak isteyen Fenerbahçe, Al Shamal mücadelesiyle Türkiye’deki hazırlıklarını tamamlayacak.

Fenerbahçe’nin Türkiye’deki üçüncü hazırlık maçı Al Shamal mücadelesinin ardından Avusturya’ya geçmesi ve burada Cumartesi günü Partizan ile bir hazırlık maçı yapması bekleniyor. 
 

İlk İki Sınav İyi Geçti

Fenerbahçe, Türkiye’de ilk hazırlık maçında Shkupi ile karşılaştı. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan ve ikinci yarı daha çok genç oyuncularla mücadele eden Fenerbahçe, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu mücadelenin ardından Tirana ile karşılaşan Fenerbahçe, mücadeleyi 4-0 kazandı.

İlk iki hazırlık maçında mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe’de yeni transfer Lincoln’ün performansı dikkat çekiyor. 
1 fb 28.6.2022.jpg 
Oynanan iki maçta 1 gol 2 asistlik performansıyla fark yaratan Lincoln’ün üçüncü hazırlık maçında da sahada olması bekleniyor.     

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Temmuz ayının ortasındaki Dinamo Kiev maçına hazırlanan Fenerbahçe’de bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Emre Mor ile büyük ölçüde anlaşan Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev mücadelesine kadar bir de orta saha transferi yapması bekleniyor.

Bu sezon ligde şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında Al Shamal ile karşılaşacak. Bu mücadeleyi, yarın 18.00’den itibaren Fenerbahçe YouTube Katıl’dan izleyebilirsiniz.