Beşiktaş’ın Transfer Etmek İstediği Lucas Joao Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Mevkide Oynuyor?

26.06.2022 - 21:14

Beşiktaş’ın Transfer Etmek İstediği Lucas Joao Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Mevkide Oynuyor?

Beşiktaş yeni sezon için kadrosuna son şekli vermeye çalışıyor. Siyah beyazlılar hücum hattına tapacağı takviyelerle yeni sezonda gol yollarında sorun yaşamak istemiyor. Kartal’ın imza attırmak için çabaladığı isim ise Lucas Joao. Peki Lucas Joao kim, nereli, kaç yaşında, hangi pozisyonda oynuyor? 

Beşiktaş transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Transfer edeceği oyuncuları teni sezon öncesi kamp dönemine yetiştirmek isteyen siyah beyazlı takımın yeni hedefi Lucas Joao. Gol yollarında etkili bir isim arayışında olan Beşikta, Joao’ya imzayı bir an önce attırmak istiyor.

Lucas Joao Kimdir, Hangi Mevkide Oynuyor?

Lucas Joao

Beşiktaş’ın yeni hedefi Lucas Joao, 4 Eylül 1993 doğumlu. Angolalı oyuncu 1.93 boyunda. Portekiz vatandaşlığı da bulunan 28 yaşındaki Joao, santrafor pozisyonunda görev yapıyor ancak hem sol hem de sağ kanatta da forma giyebiliyor. Takımıyla 2023 yılına kadar sözleşmesi devam eden sağ ayaklı golcü, geçtiğimiz sezonu Championship ekibi Reading’de geçirdi.

Lucas Joao’nun Kariyeri

Lucas Joao

Lucas Joao futbola Portekiz ekibi Nacional’da başladı. 2015’te Sheffield Wednesday’e transfer olan oyuncu daha sonra Blackburn’e kiralandı. 2019’da 5.4 milyon euro’ya Reading’in yolunu tutan Joao, üç sezondur Reading’te forma giyiyor.

Lucas Joao 2021-2022 sezonunda Championship’te 24 maçta forma giydi ve 10 gol, 3 asistle mücadele etti. Kariyerinde 281 maça çıkan Joao, toplamda 78 gol, 38 asiste imza attı. Portekiz milli takımında da 2 kere forma şansı bulan Lucas Joao’nun güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro.