Galatasaray’da Hedef Ajdin Hrustic! Ajdin Hrustic Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Pozisyonda Oynuyor?

26.06.2022 - 21:46

Galatasaray’da Hedef Ajdin Hrustic! Ajdin Hrustic Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Pozisyonda Oynuyor?

Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kesmiyor. Abdülkerim Bardakçı’ya imza attıran sarı kırmızılılar orta sahaya da takviye yapmak istiyor. Aslan’da gündeme gelen son isim Ajdin Hrustic. Peki Ajdin Hrustic kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi mevkide forma giyiyor?

Galatasaray önce yeni başkanını seçti sonra da Okan Buruk ile anlaşarak önümüzdeki sezon takımı kime emanet edeceğini belirdi. Şimdi sıra transferde. Geçtiğimiz sezonki gibi bir kabus görmek istemeyen Aslan, bu sefer işini şansa bırakmak istemiyor. Eksik bölgelere takviye yapmak isteyen sarı kırmızılılar Ajdin Hrustic ile yakından ilgileniyor.

Ajdin Hrustic Kimdir?

Ajdin Hrustic

Ajdin Hrustic 5 Temmuz 1996 doğumlu. 1.83 boyundaki oyuncu Avustralya doğumlu ancak aslen Bosna Hersekli ve iki ülke vatandaşlığına da sahip. 25 yaşındaki Hrustic merkez orta saha olarak görev yapsa da hem on numara hem de orta sahanın sağında forma giyebiliyor. İki sezondur Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt’ta top koşturan genç oyuncunun takımıyla bir sene daha sözleşmesi bulunuyor. 

Ajdin Hrustic’in Kariyeri

Ajdin Hrustic

Ajdin Hrustic futbola ülkesi Avustralya’da başladı. Gençlik döneminde Austria Wien, Schalke 04 ve Groningen/Cambuur altyapılarında yer aldı. 2017’de FC Groningen ile profesyonel olan oyuncu, Hollanda’da geçirdiği 3 sezonun ardından 2020’de 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt’un yolunu tuttu.

Ajdin Hrustic 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olan takımıyla 28 maça çıktı ve 2 gol atmayı başardı. Hrustic’in Avustralya milli takımıyla da çıktığı 12 maçta 2 golü bulunuyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri Transfermarkt’a göre 3 milyon euro.