Abdülkerim Bardakçı Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Pozisyonda Oynuyor?

24.06.2022 - 21:57

Abdülkerim Bardakçı Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Hangi Pozisyonda Oynuyor?

Galatasaray transferde hız kesmiyor. Yeni hocası Okan Buruk ile resmen anlaşan sarı kırmızılılar yeni sezonun takımını kurmak için de yoğun bir mesai harcıyor. Aslan son olarak Konyaspor’da forma giyen Abdülkerim Bardakçı’yı da renklerine bağlamak üzere. Peki Abdülkerim Bardakçı kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Galatasaray’da transfer harekatı başladı. Sarı kırmızılılar Cenk Ergün liderliğinde transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Abdülkerim Bardakçı için takımı Konyaspor’la da anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılı ekibin Abdülkerim için 2.8 milyon euro bonservis ödeyeceği, oyuncunun maaşının ise 1 milyon euro olacağı iddia ediliyor.

Abdülkerim Bardakçı Kimdir, Hangi Pozisyonda Oynuyor?

Abdülkerim Bardakçı

Abdülkerim Bardakçı 7 Eylül 1994 doğumlu. Konyalı oyuncu 1.85 oyunda. Abdülkerim stoper pozisyonunda forma giyiyor ancak sol bek ve önlibero olarak da oynayabiliyor. 27 yaşındaki oyuncu solak. Son iki sezondur Konyaspor forması giyen Abdülkerim’in takımıyla 2025 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Abdülkerim Bardakçı’nın Kariyeri

Abdülkerim Bardakçı

Abdülkerim Bardakçı futbola Fenerspor altyapısında başladı oradan Torku Konyaspor altyapısına dahil oldu. Abdülkerim, Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor, Altay formaları giyse de bu takımlarda hep kiralık olarak yer aldı. Konyaspor’un oyuncusu 2020 yılında yine kiralık olarak forma giydiği Altay’dan takımına geri döndü ve iki sezondur Süper Lig’de Konyaspor formasıyla mücadele ediyor.

Abdülkerim Bardakçı, 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de 33 maçta forma giydi ve takımına 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Abdülkerim 10 kez sarı kart görmesine rağmen hiç kırmızı kart görmedi. Alt yaş gruplarında defalarca milli olan oyuncu henüz hiç A milli takım forması giymedi. Transfermarkt’a göre Abdülkerim Bardakçı’nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.