661’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Yayıncısı Değişti

25.06.2022 - 05:08

661’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Yayıncısı Değişti

661’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayıncısı değişti. Daha önce DMAX ekranlarından yayınlanacağı duyurulan organizasyon, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında sporseverlerle buluşacak.

1-3 Temmuz arasında gerçekleşecek 661’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayıncısı değişti. Geçtiğimiz haftalarda DMAX ekranlarından yayınlanacağı duyurulan 661’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

Yayınlayamayacağımızı Üzülerek Bildiriyoruz

DMAX, 661’inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni yayınlayamayacağını Twitter’dan paylaştı. Gelecek yıllarda da yine Yağlı Güreş yayınlarına yer vermeyi planladığını açıklayan DMAX, şu paylaşımı yaptı.

Tüm DMAX izleyicilerine ve güreşseverlere 661’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni yayınlayamayacağımızı üzülerek duyurmak isteriz. Bu yıl yapılan görüşmeler neticesinde yayın haklarına sahip olduğumuz 661’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için çalışmalarımıza başlamış, duyurularımızı yapmıştık. Ancak tarafımıza tebliğ edilen karar neticesinde, bu sene gerçekleşecek mücadeleleri güreşseverlerle buluşturamayacağımızı öğrenmiş bulunuyoruz. Ulusal eğlence ve spor kanalı DMAX olarak, bugüne kadar Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni yayınlamaktan çok büyük onur ve gurur duyduk. 3 yıldır yaptığımız yayınlara Ata sporumuz yağlı güreşlerine ilgiyi arttırmak ve geniş kitlelere sevdirmek için çok çalıştık. Gelecek yıllarda er meydanının tüm heyecanını tekrar DMAX ekranlarına taşımayı diliyoruz. Yağlı Güreşler’in organizatörlerine ve pehlivanlarımıza şans ve başarı diliyoruz.


Şeref Eroğlu TRT’ye Teşekkür Etti

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, TRT’ye güreşe verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Bu yıl TRT’nin 14 yağlı güreş organizasyonunu ekranlara taşıyacağını belirten Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

Bu yıl 14 güreşte canlı yayın var. Sayı artabilir hele Edirne Sarayiçinde, Elmalı’da ve Kurtdere’de yayınlarımız kesilmeden aynen devam edecek. Orada bulunmayan canlı izleyemeyen bütün güreş severlere o mutluluğu o heyecanı yaşatacağız. Anlayışından ve desteklerinden dolayı TRT’mizin Genel Müdürüne teşekkürü bir borç bilirim