Fenerbahçe-Tirana Hazırlık Maçı Fenerbahçe Youtube Katıl’da

24.06.2022 - 20:31

Fenerbahçe-Tirana Hazırlık Maçı Fenerbahçe Youtube Katıl’da

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. İkinci maçında Tirana’yı konuk edecek Fenerbahçe’nin bu mücadelesi, Fenerbahçe YouTube Katıl ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Türkiye Süper Ligi’nde yeni sezonu en erken açan ekip Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçına çıkıyor. İlk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile karşılaşan Fenerbahçe, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Tirana ile ikinci sınavını veriyor. Fenerbahçe-Tirana mücadelesi, Cumartesi 18.00’den itibaren Fenerbahçe YouTube Katıl ekranlarından naklen yayınlanacak.

Shkupi ile Gollü Beraberlik

Fenerbahçe 22 Haziran günü ilk hazırlık maçına Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi önünde çıktı. Karşılaşmanın başında geri düşen Sarı Lacivertliler, bu gole yeni transferi Lincoln ile kısa sürede yanıt verdi. İlk yarıda forma giyen ve gösterdiği performansla dikkat çeken Lincoln, Berisha ve Bruma da etkili oyunlarıyla eşlik etti.

Mücadelenin ikinci yarısında duran toptan kalesinde bir gol daha gören Fenerbahçe, son dakikalarda Muhammed Gümüşkaya ile skoru eşitledi. İlk hazırlık maçında 2-2’lik skorla sahadan ayrılan Fenerbahçe, Türkiye’deki son hazırlık maçına Tirana önünde çıkacak. Bu karşılaşmanın ardından Avusturya’da kampa girecek Fenerbahçe’nin burada oynayacağı hazırlık maçları önümüzdeki günlerde belli olacak.                       1 fb 24.6.2022.jpg      

Partizan Fenerbahçe ile Hazırlık Maçı Yapacağını Açıkladı

Fenerbahçe, Türkiye’deki hazırlıklarını Tirana maçının ardından sonlandıracak ve Avusturya’da kampa girecek. Avusturya kampında Dinamo Kiev maçına kadar birçok hazırlık maçı yapması beklenen Fenerbahçe, henüz kamp programını açıklamadı. Öte yandan Sırbistan Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan Partizan, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile Avusturya’da bir hazırlık maçı yapacağını açıkladı. Fenerbahçe’nin de önümüzdeki günlerde hazırlık maçı programını açıklaması bekleniyor.

Avusturya kampı öncesinde Türkiye’deki son hazırlık maçına Tirana önünde çıkacak Fenerbahçe, Türkiye’deki hazırlıklarını galibiyetle sonlandırmak istiyor. Tirana da yeni sezon öncesi güçlü rakibini mağlup ederek moral bulma peşinde. Fenerbahçe ile Tirana arasındaki hazırlık maçını, Cumartesi 18.00’den itibaren Fenerbahçe YouTube Katıl ekranlarından takip edebilirsiniz.