Trabzonspor 2022-2023 Sezonu Kombine Fiyatları Ne Kadar, Trabzonspor Kombineleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

23.06.2022 - 22:27

Trabzonspor 2022-2023 Sezonu Kombine Fiyatları Ne Kadar, Trabzonspor Kombineleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Trabzonspor, 38 sene sonra gelen şampiyonluğunun keyfini sürmeye devam ederken, önümüzdeki sezonda da bu unvanını korumak istiyor. Taraftarlarının büyük desteğiyle ev sahibi olduğu maçlarda rakiplerine kolay kolay geçit vermeyen bordo mavililer, yeni sezondan da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nu diğer takımlara dar etmek istiyor. Trabzonsporlu taraftarların heyecanla beklediği kombinelerle ilgili detaylar da belli oldu. Peki 2022-2023 sezonu Trabzonspor kombineleri ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar olacak?

Trabzonspor uzun yıllar sonra gelen şampiyonluk unvanını yeni sezonda da elinde tutabilmek için transfere hızlı başladı. Bordo mavililer belki de Süper Lig tarihinin en rahat şampiyonluğuna ulaştığı sezonda taraftarlarına çok şey borçluydu. Önümüzdeki sezon da evini rakipleri için cehenneme çevirmek isteyen Trabzonspor kombineleri de satışa çıkarmak üzere. Taraftarların merakla beklediği kombineler ile ilgili detaylar da belli oldu.

Trabzonspor Kombineleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Trabzonspor tribünleri

Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında da mücadele edecek ola Trabzonspor, hem lig hem de Avrupa maçlarını kapsayan kombinelerini satışa çıkarıyor. Trabzonspor’un 2022-2023 sezonu kombine biletleri, 24 Haziran’da satışa sunulacak. Kombine biletler yarın saat 10:00 itibarıyla taraftarlar sunulacak ve satışlarda ilk 5 gün, 2021-2022 sezonu kombine sahibi taraftarlarına öncelik hakkı tanınacak. 

Trabzonspor’un 2022-2023 sezonu kombineleri Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında evinde oynayacağı maçlarda geçerli olacak. Kombineler geçtiğimiz sezon kombinesi olmayanlar için genel satışa 29 Haziran günü çıkacak. 

Trabzonspor Kombineleri Ne Kadar?

Trabzonspor stadyumu

Trabzonspor kombine fiyatları da kulüp tarafından yapılan açıklama ile duyuruldu. Buna göre; VIP Platinum 22 bin 500, VIP Gold 17 bin 500, VIP Silver 12 bin 500, batı tribün 6 bin, doğu tribün 5 bin, Fırtına tribün 3 bin, güney ve kuzey kale arkası tribünlerindeki kombineler ise 1967 liradan satışa sunulacak. Geçen sezondan kombine sahibi taraftarlar, divan üyeleri ve Trabzonspor kredi kartlarına sahip taraftarlar, kombine alımlarında yüzde 10 indirim hakkına sahip olacak.