BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Shkupi 22 Haziran Fenerbahçe Youtube LİNK

22.06.2022 - 13:47

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Shkupi 22 Haziran Fenerbahçe Youtube LİNK

Sezonu ikinci sırada tamamlayan ve yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’ne eleme aşamasından da olsa dahil olma hakkı elde eden Fenerbahçe, Jesus önderliğinde ilk hazırlık maçına çıkıyor. Fenerbahçe’nin deplasmanda Shkupi ile karşılaşacağı maç bu akşam saat 18.00’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde başlayacak. Maç öncesi futbol severlerin yöneldiği popüler aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Shkupi maçı izle, Fenerbahçe Shkupi canlı izle, Fenerbahçe Shkupi canlı maç izle, Fenerbahçe Shkupi maç izle, Fenerbahçe Shkupi bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle,  Youtube link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Maç öncesi güncel notları içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE SHKUPİ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe-Shkupi Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Shkupi İzleme Linki Fenerbahçe 2021-2022 sezonu öncesi ilk hazırlık maçını Shkupi takımı ile yapıyor. Maç Fenerbahçe’nin resmi Youtube hesabından “Katıl” üyelerine özel olarak canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe-Shkupi Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Makedonya temsilcisi Shkupi ile oynayacağı maçı canlı olarak takip etmek için FB TVYi takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE SHKUPİ MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe’de İlk Sınav  

Fenerbahçe İsmail Kartal önderliğinde geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlamasına rağmen yeni sezona Jesus ile devam etme kararı aldı. Dünyaca ünlü Portekizli hoca, gelir gelmez antrenmanlarda önemli bir etki yarattı. Samandıra Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertliler, yoğun bir antrenman programına dahil oldu. Bu doğrultuda takımın yapacağı hazırlık maçları da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Jesus bu dönemde özellikle çok fazla hazırlık maçı yapmak istediğini yönetime bildirdi. Bu doğrultuda da ilk rakip, Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi oldu. Fenerbahçe kısa bir süre sonra Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Kalanlar ve Gidenler Netleşiyor

Fenerbahçe’de Portekizli teknik adamın takımın başına gelmesinden sonra kalan ve giden oyuncular da yavaş yavaş netlik kazanmaya başlıyor. Deneyimli teknik adamın oyunculara dair son raporlarında hazırlık maçları önemli bir kriter olacak. Bilindiği üzere Mesut Özil ve Ozan Tufan geçtiğimiz sezon yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Mesut yakın zaman önce Fenerbahçe’yi sosyal medya hesaplarından sildi. Ozan Tufan’ın ise Hull City ile anlaştığı bildirildi. Aynı şekilde kaleci Berke, Murat Sağlam ve Sosa takımdan ayrılan oyuncular arasında bulunuyor. Rossi, Kim, Szalai gibi oyuncuların durumları henüz netlik kazanmış değil. Öte yandan Lincoln ve Bruma transferleri takıma önemli bir heyecan kattı. Takımın ayrıca önümüzdeki günlerde etkili bir forvet oyuncusu transfer etmesi bekleniyor.

Shkupi Kuzey Makedonya Şampiyonu

Fenerbahçe ve Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi tarihlerinde ilk kez birbirlerine rakip oluyor. Sezonun ilk hazırlık maçında Fenerbahçe’nin rakibi olan Shkupi, geçtiğimiz sezon kendi liginde çok net bir şampiyonluk elde etti. Takım bu sezon Şampiyonlar Ligi Elemeleri kapsamında mücadele edecek. Bir mucizeyi gerçekleştirmek ve Devler Ligi sahnesinde ilk kez yer almak isteyen mütevazi ekip, kendi liginde 33 haftada 76 puan toplamayı başardı. Takımda 24 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Adetunji, attığı 20 golle geçen sezona damga vurdu. Shkupi, 5 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Lincoln ile oynayacak.