Fenerbahçe-Shkupi Hazırlık Maçı Fenerbahçe YouTube Katıl’da

21.06.2022 - 21:32

Fenerbahçe-Shkupi Hazırlık Maçı Fenerbahçe YouTube Katıl’da 

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçına Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi önünde çıkıyor. Fenerbahçe-Shkupi hazırlık maçı, bugün 18.00’de Fenerbahçe YouTube Katıl’da. 

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başlayan Fenerbahçe, ilk hazırlık maçına Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Shkupi karşısında çıkıyor. Karşılaşmanın yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamaya göre mücadele, Fenerbahçe YouTube Katıl’da futbolseverlerle buluşacak. Fenerbahçe-Shkupi hazırlık maçını, yarın 18.00’den itibaren Fenerbahçe YouTube Katıl’dan izleyebilirsiniz. 

Maç Yayını Hakkında Açıklama Twitter Hesabından Yapıldı 

Fenerbahçe-Shkupi mücadelesinin yayıncısı hakkında açıklama Fenerbahçe Twitter hesabından yapıldı. Mücadelenin Fenerbahçe YouTube Katıl’dan yayınlanacağını açıklayan Fenerbahçe, şu paylaşımı yaptı: 

22 Haziran Çarşamba günü (yarın) saat 18.00’de FC Shkupi ile oynayacağımız hazırlık maçı canlı yayınla sadece Fenerbahçe YouTube Katıl'da!

 

Türkiye’de İki Hazırlık Maçı 

Fenerbahçe, Türkiye’deki hazırlıklarını iki maçla tamamlayacak. Yarın Shkupi karşısına çıkacak Fenerbahçe, hafta sonu da Tirana karşısında hazırlıklarını sürdürecek. Türkiye etabının bitmesinin ardından Temmuz ortasındaki Dinamo Kiev mücadelesine kadar hazırlıklarını yurt dışında sürdürecek Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Geçtiğimiz sezon Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, Bruma ve Lincoln hamleleriyle kadrosunu güçlendirdi. Yurt dışı kampına kadar birkaç transferin daha sonuçlanması bekleniyor.                       
1 fb 22.6.2022      

Hazırlık Maçlarının Fenerbahçe YouTube Katıl’da Yayınlanması Bekleniyor 

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçına yarın Shkupi karşısında çıkacak. Cumartesi günü Tirana ile karşılaşacak Fenerbahçe’nin Türkiye’deki tüm hazırlık maçlarının Fenerbahçe YouTube Katıl’dan naklen yayınlanması bekleniyor. Fenerbahçe’nin yurt dışı hazırlık maçlarının yayıncısının hangi kanal olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 

Fenerbahçe’nin yurt dışı kampında hangi ekiplerle hazırlık maçı yapacağı da henüz netlik kazanmadı. Teknik direktör Jorge Jesus’un isteği doğrultusunda daha fazla hazırlık maçı yapacak Fenerbahçe’nin hazırlık maçı programını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.