Alper Berber beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

06.06.2022 - 10:17

Alper Berber beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

Taraftar programıyla dikkatleri çeken Alper Berber, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Yeni maceralara adım atacağını belirten Berber, yakında yeniden ekranlarda olacağının sinyallerini verdi.

Sezonun sona ermesinin ardından yayıncı kuruluş beIN Sports’ta ayrılıklar cereyan ediyor. Geçtiğimiz günlerde başarılı muhabir Mert Yüksektepe, beIN Sports’tan ayrıldığını açıklamıştı. Birkaç gün önce de Taraftar programıyla dikkatleri çeken Alper Berber, beIN Sports ile yollarını ayırdığını takipçileriyle paylaştı.

Yeni İçeriklerle Bu Sevdanın Yaşandığı Her Yerde Olacağım

Alper Berber, beIN Sports’tan ayrıldığını Twitter hesabından açıkladı. 5 yıldır görev yaptığı beIN Sports’tan ayrılan Berber, yeni içeriklerle yine futbolseverlerin karşısına çıkacağını belirtti.

Ayrılık da sevdaya dahildi ya! İşte şimdi zamanı geldi. Benim sevdam spor ve futbol idi. Hep sevdamın peşinden koştum. Çok zorluklar yaşadım. Çok da güzel anılarım oldu. Çok insan biriktirdim ama kötüleri çoktan unuttum. Yine de hepsinden Allah razı olsun. 5 yıl önce başlayan beIN Sports maceram bitti. Beni takip eden, destek veren herkese teşekkür ederim. Mesleğimin son 3 yılında futbolun gerçek sahibi “Taraftar” ile tanıştım. Çok deplasman yaptım. Bir sürü sevince ve kedere şahit oldum. Ben de sevindim. Onlarla birlikte ben de ağladım. Ben de onlar kadar vuruldum tüm renklere. Ama bitmedi. Yeni projeler, harika içeriklerle yine sahada, yine tribünde bu sevdanın yaşandığı her yerde olacağım. Yakında görüşeceğiz. Şiirle başladık. Öyle bitirelim. Ne demiş şair? Oysa ayrılıklar yeniden kavuşmak içindi.



Alper Berber Kimdir?

Yaklaşık 5 yıl önce Digitürk çatısı altında futbolseverlerin karşısına çıkan Alper Berber, muhabirlik ile serüvene başladı. Son 3 yılda beIN Sports’un en başarılı ve istikrarlı programlarından Taraftar’a imza atan Alper Berber, Fenerbahçe-Gazişehir maçıyla başladığı Taraftar programında, 100 üzerinde bölümü futbolseverlerle buluşturdu. Geçtiğimiz günlerde beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Berber’in önümüzdeki günlerde yeni adresini takipçileriyle paylaşması bekleniyor.