BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Golden State-Boston Celtics 6 Haziran S Sport LİNK

05.06.2022 - 21:16

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Golden State-Boston Celtics 6 Haziran S Sport LİNK

NBA finallerinde ilk maç oldukça büyük bir heyecana ve geri dönüşe sahne oldu. Golden State ve Boston arasındaki büyük finalde ikinci randevu bu gece Türkiye saati ile 03.00’da olacak. Chase Center’da oynanacak olan maça ilgi yine oldukça yoğun. Maç öncesi basketbol severlerin yöneldiği aramalar genel olarak şu şekilde: Golden State maçı izle, Boston maçı izle, Golden State Boston canlı izle, Golden State Boston canlı maç izle, Golden State Boston maç izle, Golden State Boston bedava maç izle, Boston Celtics maçı canlı izle, S Sport link, online NBA izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Sizler için NBA finallerinde ikinci perdeye dair detayları bir arya getirdik.

GOLDEN STATE-BOSTON CELTİCS CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

golden state boston final maçı

Golden State Boston Celtics Maçı Canlı Yayın Linki

Golden State-Boston Celtics İzleme Linki NBA’de 7 maçlık seri sonunda kazanan takım, 2021-2022 sezonunda zafere ulaşacak. Denk güçlerin kapışmasında ikinci randevu ülkemizde sadece S Sport  ekranlarında olacak.

Golden State-Boston Celtics Maçı Canlı Takip

Golden State ve Boston Celtics arasındaki finali dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Siz de maç içi istatistikleri canlı olarak takip etmek isterseniz, aşağıdaki bağlantıya yönelebilirsiniz.

GOLDEN STATE BOSTON CELTİCS MAÇI CANLI TAKİP

Golden State Son Çeyrek Dağıldı

cury boston maçı

lk maçta her ne kadar net bir favori gösterilmemiş olsa da Golden State taraftar desteği ile bir adım öne çıkıyordu. Nitekim üçüncü çeyrekte bir ara farkı 17’ye kadar çıkaran Golden State son çeyrekte tam olarak dağıldı. Normal sezonda da bu tip garip çeyreklere tanıklık ettik ama play-off tablosunda bir takımın bu denli dağılması oldukça ilginç bir tabloyu beraberinde getirdi. Son çeyrek skorunun 16-40 olduğu maçı ev sahibi 108-120 kaybetti. “Şef” Curry 34 sayılık bir katkı sunsa da bu performans galibiyet için yetmedi. Son çeyrek Curry, Boston savunması tarafından oldukça iyi bir şekilde sıkıştırıldı. Eli soğuk kalan oyuncular da fırsatları çok kötü kullandı. Özellikle iki numaralı skor opsiyonu olan Klay’in 15 sayıda kalması, hücumdaki tıkanıklığın bir başka göstergesi oldu. Takımın Kerr önderliğinde hızlıca toparlanıp bir reaksiyon vermesi bekleniyor.

Boston’dan Mucize Geri Dönüş

al horford final maçı

Boston NBA normal sezonunun özellikle ikinci yarısında yaptığı çıkışla fark yaratmıştı. Doğu Konferansı’nda çok sıkı takımları tek tek eledikten sonra şampiyonluğunu ilan eden Yoncalar, şimdi de NBA şampiyonluğuna göz dikti. Boston bu başarıyı en son 11 sene önce elde etmişti. Boston Celtics oyuna dengeli başlayamamış olsa da devre sonlarına doğru toparlandı. Devre arasına önde giren Celtics, üçüncü çeyrekte çift haneli farklara engel olamadı. Fakat oyunun son çeyreğinde oluşan tablo, uzun süreler boyunca hafızalardan silinmeyecek gibi görünüyor. Tarihi bir geri dönüşe imza atan Boston takımı, bir arada oynama noktasında müthiş güven veriyor. Takım olarak parkeye pozitif bir enerji yansıtan Celtics’te Horford galibiyetin baş mimarı oldu. Tatum ise sayıdan çok asist katkısı ile arkadaşlarına destek verdi. Yıldız oyuncu aynı zamanda maç boyunca sadece 7 dakika dinlenme şansı bulabildi.

Boston’da Daha Önce Final Oynamış Kimse Yok

al horford final maçı

Boston ve Golden State arasındaki en temel fark hiç şüphesiz ki deneyim. Boston takımına ilişkin paylaşılan bir istatistik, bu farkı net şekilde ortaya koyuyor. Takımdaki oyuncular arasında şu ana dek NBA finalinde oynama başarısı gösteren tek bir oyuncu bile söz konusu değil. Her ne kadar Tatum, Brown, Horford gibi üst düzey oyunculara sahip olsalar da bu oyuncuların hiçbiri takımlarında final oynayamadı. Bu durum her ne kadar dezavantaj gibi görünse de takımın daha iştahlı olacağı da göz önünde bulundurulmalı. Diğer taraftan Golden State takımı son 8 senede 6 defa finallerde yer aldı. Curry, Green, Klay üçlüsü bu finallerde aynı anda oynama şansı buldu.