A Spor 8-10 Haziran Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

05.06.2022 - 16:14

A Spor 8-10 Haziran Arasında Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

Türkiye’nin başarılı spor kanallarından A Spor, 8-10 Haziran arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Yaz aylarını da boş geçmeyen kanal, üç mücadeleyi ekranlara taşıyacak.

Sezon içinde Premier Lig yayınlarıyla dikkat çeken A Spor, sezonun ardından da şifresiz maç yayınlarına devam ediyor. Özellikle alt yaş kategorilerinde birçok mücadeleyi ekranlara getiren A Spor, Türkiye U21 maçlarını da futbolseverlerle buluşturuyor. 8-10 Haziran arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıklayan A Spor, toplam üç mücadeleyi ekranlara taşıyacak.

U17 Elit Lig’de Şampiyon A Spor Ekranlarında Belli Oluyor

Geçtiğimiz yıl U21 Gelişim Ligi maçlarını yayınlayan A Spor, bu sezon U17 Elit Lig maçlarını futbolseverlerle buluşturuyor. Pazar günü oynanacak yarı final maçlarının ardından Çarşamba günü üçüncülük ve final maçları futbolseverlerin karşısına çıkacak. Bu karşılaşmalar da aynı yarı final maçları gibi A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Çarşamba günü önce 18.00’de U17 Elit Lig 3.lük Maçı naklen yayınlanacak. Bu maçın hemen ardından saatler 21.00’i gösterdiğinde takımlar final için sahaya çıkacak. U17 Elit Lig’de A Spor’un yayınlayacağı karşılaşmalar şu şekilde:

Çarşamba

18.00 U17 Elit Lig 3.lük Maçı
21.00 U17 Elit Lig Final Maçı

Gruptan Çıkma Şansı Mucizelere Bağlı

A Spor ekranlarında yayınlanacak diğer mücadelede U21 milli takımımız, Kazakistan U21 ekibini konuk edecek. 

Oynanan 6 maç sonunda sadece 7 puan toplayabilen Türkiye, gruptan çıkmak için Danimarka’nın İskoçya karşısında kaybetmesini beklemek zorunda. Eğer Danimarka, İskoçya’ya kendi evinde yenilirse, iddiamız son maçlara taşınıyor. Son maçta da Danimarka’yı deplasmanda yenerek grubu ikinci sırada bitirebiliyoruz. Bu ihtimali takip etmek için önce Kazakistan karşısında hata yapmamak gerekiyor.

Kazakistan ise grupta sadece 1 puan alabildi. 7 maçın 6’sını kaybeden Kazakistan, Türkiye deplasmanıyla elemeleri tamamlayacak. Kazakistan’da tek hedef grubu galibiyetsiz tamamlamamak.

Gruptan çıkma şansı neredeyse bulunmayan Türkiye ile ilk galibiyetini millilerimiz önünde almak isteyen Kazakistan arasındaki U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı, Cuma günü 20.00’de sadece A Spor’da.