Mert Yüksektepe beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

03.06.2022 - 11:39

Mert Yüksektepe beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı muhabirlerden Mert Yüksektepe, 9 yıldır görev yaptığı beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Veda paylaşımı yapan Yüksektepe, futbolla ilgili farklı projeler için beIN Sports’tan ayrılma kararı aldığını belirtti.

beIN Sports’un başarılı muhabirlerinden Mert Yüksektepe, 9 yıldır göre yaptığı kanaldan ayrıldı. Bu kararın kendisi için çok zor olduğunu dile getiren Yüksektepe, futbolla ilgili farklı projelerde yer alacağını açıkladı.

9 Yıllık Macera Sona Eriyor

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Mert Yüksektepe, 9 yıllık maceranın sonuna geldiğini dile getirdi. Mert Yüksektepe’nin yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Bugün beIN Sports ile yollarım ayrılıyor. 9 yıllık macera sona eriyor. Benim için zor ama alınması gereken bir karardı. Mesleğe, Türk futbolunun yayıncı kuruluşunda başladığım için kendimi hep şanslı hissettim. Lig TV ve ardından beIN Sports’ta geçen toplam 9 yılda sayısız yayın, sayısız röportaj ve hayatıma değer katacak çok önemli deneyimler yaşadım. Futbol dünyasının yıldız isimleriyle karşılaşmaların öncesinde ve sonrasında o heyecanı birlikte yaşamak, sizlere yaşatmak benim için paha biçilmezdi.
Çevremdekiler “yüzün hep gülüyor, hep pozitifsin” diyorlar. Çünkü gözümü kapatıp geriye baktığımda mükemmel anılar ve o anıların bana kazandırdığı dostluklar yüzümdeki gülümsemeyi oluşturuyor.
Futbol ve meslek aşkıyla Türkiye’nin dört bir yanına durmaksızın gittim. Bu yoğunlukta bir kusurum olduysa affola… Sizlere doğruyu ve futbolun güzel yönünü aktarmaya çalıştım. Şimdi bir yol ayrımı ancak bir son değil. Futbolla ilgili farklı projeleri hayata geçirmek adına çok sevdiğim kurumumdan ayrılıyorum. Üzerimde emeği bulunan herkese sonsuz teşekkürler. Yeni heyecanlarla yakında görüşmek üzere…


Mert Yüksektepe Kimdir?

Yaklaşık 9 yıldır Digitürk çatısı altında görev yapan Mert Yüksektepe, bu sezon Kuşak Çatışması programıyla futbolseverlerin karşısına çıktı. beIN Sports’un başarılı muhabirleri arasında yer alan Yüksektepe, 9 yıldır çalıştığı kuruma veda etti. Mert Yüksektepe’nin yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.