BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Golden State-Boston Celtics 3 Haziran S Sport LİNK

02.06.2022 - 23:27

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Golden State-Boston Celtics 3 Haziran S Sport LİNK

Basketbolun zirvesi olarak kabul edilen NBA’de final maçı bu gece Türkiye saati ile 04.00’da başlıyor. Doğu konferansının şampiyonu olan Boston ile batı konferansı şampiyonu Golden State büyük finalde birbirlerine rakip oluyor. Seride ev sahibi avantajı Golden State tarafında olduğu için ilk maç Chase Center’da. Maç öncesi ülkemizdeki NBA tutkunları genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Golden State maçı izle, Boston maçı izle, Golden State Boston canlı izle, Golden State Boston canlı maç izle, Golden State Boston maç izle, Golden State Boston bedava maç izle, Boston Celtics maçı canlı izle, S Sport link, online NBA izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair tüm gelişmeleri sizler için derlemeye çalıştık.

GOLDEN STATE-BOSTON CELTİCS CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

nba finali maç programı

Golden State Boston Celtics Maçı Canlı Yayın Linki

Golden State-Boston Celtics İzleme Linki NBA’da 2021-2022 sezonunda zirveye kim çıkacak? Bu soruya yanıt verecek olan final serisi bu gece başlıyor. Tüm seri, ligin yayıncısı olan S Sport kanalından yayınlanacak.

Golden State-Boston Celtics Maçı Canlı Takip

Golden State ve Boston takımlarını karşı karşıya getirecek olan NBA final maçında ilk randevu, pek çok hikayeye gebe görünüyor. Net bir favorinin olmadığı eşleşmede, canlı istatistik takibi yapmak adına aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. 

GOLDEN STATE BOSTON CELTİCS MAÇI CANLI TAKİP

Golden State Buralara Alışık

golden state takım fotoğrafı

Golden State hiç şüphesiz ki modern NBA’in en başarılı takımları arasında yer alıyor. Son 8 senede 6’ncı defa finale çıkma başarısı gösteren Golden State, bu döneme tam anlamıyla damga vurdu. Yıllar boyunca ligin dibinden kurtulamayan ekip, adeta altın çağını yaşıyor. Bu başarıda Cury ve Thompson gibi iki elit skorerin aynı anda takımda buluşması, büyük rol oynuyor. Bu isimlere elbette Green, Wiggins, Iguodala ve Fenerbahçe’den hatırladığımız Bjelica gibi isimler destek veriyor. Taraftarı ile kendi salonunda müthiş bir etki yaratan Golden State, bir kez daha şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Golden State Boston’a kıyasla daha yumuşak takımlarla oynadı ve finale daha az yıpranmış bir şekilde geldi. Üçlük tehdidi son derece yüksek olan Golden State’in ilk maçta neler yapacağı merak konusu.

Boston Zorlu Takımları Eledi

celtics maç önü görsel

Boston Celtics NBA’in genel toplamda en başarılı takımlarından biri olsa da son dönemlerde bariz bir düşüş içindeydi. Neyse ki koç değişikliği ile beraber aynı grup iyi bir ivme yakaladı ve finallere kadar ulaştılar. Sezonun ilk bölümüne çok tutuk başlasalar bile sonrasında müthiş bir seri yakaladılar ve play-off aşamasına formda girmeyi başardılar. Play-off aşamasında birçok defa elenmenin kıyısında olan Celtics, uzayan serilerden her defasında zaferle ayrıldı. Son olarak Miami gibi sert bir ekibi 4-3 ile deviren Boston, özellikle deplasman performansları ile fark yarattı. Hiç şüphesiz Smart, Horford, Tatum ve Brown takımın en önemli silahları arasında olacaktır. Bu arada Celtics’in tam 11 sene aradan sonra finallere çıkmaya hak kazandığını anımsatalım.

Sezon İçindeki Maçlar Ne Oldu?

Tatum basın toplantısı

NBA finalinde bariz bir favorinin olmaması bu maçı çok daha özel kılıyor. Adına yakışır düzeyde bir final serisi izlememiz oldukça yüksek bir ihtimal gibi görünüyor. Farklı konferanslarda performansları ile zirveye ulaşan iki ekip, şimdi de asıl hedef için parkede olacak. Boston ve Golden State bu sezon toplamda 2 defa karşı karşıya geldi. Her iki maçı da deplasman ekipleri rahat bir şekilde kazandı. Özellikle Boston’un Golden State’i deplasmanda 22 sayı farkla yendiği maçın yakın zaman önce gerçekleşmesi, bu maçın da rövanş niteliğinde geçmesini sağlıyor. Ev sahibi ekipte Payton ve Wiseman sakat. Boston tarafında ise ciddi bir sakatlık söz konusu değil.