3-4-5 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

02.06.2022 - 17:42

3-4-5 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maçların oynanacağı 3-4-5 Haziran tarihlerinde Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü NBA finalleri ile açıyoruz. Ardından yolculuğumuz Uluslar Ligi ile devam ediyor. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

04.00 Golden State Warriors-Boston Celtics: NBA’de finallerin ilk maçında Golden State Warriors ile Boston Celtics kozlarını paylaşacak. Her şeyi değişerek savunabilen Boston ile finallere oldukça formda gelen Golden State arasındaki bu keyifli mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Belçika-Hollanda: UEFA Uluslar Ligi çok ilgi çekici bir organizasyon olmasa da bu tip büyük maçları izlemek keyifli olabiliyor. Son dönemde daha iyi performans sergileyen Hollanda ile önümüzdeki Dünya Kupası’nın favorilerinden Belçika arasındaki bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.

21.45 Fransa-Danimarka: UEFA Uluslar Ligi’nde keyifli geçmeye aday bir diğer mücadelede Fransa ile Danimarka kozlarını paylaşıyor. Dünya Kupası’nda sürpriz potansiyeli bulunan Danimarka ile neredeyse sorunsuz bir takım görüntüsündeki Fransa arasındaki keyifli müsabaka, S Sport ve S Sport Plus’ta. 
1 spor ekranı 2.6.2022.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Roland Garros ile açıyoruz. Ardından yine rotamız Uluslar Ligi. Günün dikkat çeken maçları şu şekilde:

16.00 Roland Garros Kadınlar Finali: Henüz finale kalan isimler belli olmasa da heyecan verici bir final olacak. Herkesin beklentisi Swiatek’in şampiyon olması yönünde. Ancak Zheng ve Pegula maçlarında oyun içinde zaman zaman sorunlar yaşadı. Bu da sürpriz ihtimalini arttırdı. Finalde hangi iki raket olursa olsun beklentilerin karşılanacağına eminiz. Bu keyifli finali, Eurosport 1 ve DMAX ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 İtalya-Almanya: Euro 2020 sonrasında hayal kırıklığı yaratan İtalya, hedefi Dünya Kupası şampiyonluğu şeklinde belirleyen Almanya ile UEFA Uluslar Ligi’nde karşı karşıya geliyor. Eğlenceli geçmeye aday bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.

21.45 Türkiye-Faroe Adaları: Beklentisi düşük bir maç gibi görünse de Kuntz’un nasıl bir oyun oynatacağını merak ediyoruz. Yıllardır görece zayıf takımlara karşı ciddi sorunlar yaşıyoruz. Faroe Adaları da alt seviyenin en iyi ekiplerinden. Beklenenden daha çift taraflı geçebilecek bu mücadele, TRT 1’de.
2 spor ekranı 2.6.2022.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü yine Roland Garros ile açıyoruz. Ardından Dünya Kupası’na Avrupa’dan katılacak son takımı belirliyor ve kapanışı Uluslar Ligi ile yapıyoruz.

16.00 Roland Garros Erkekler Finali: Erkeklerde de aynı kadınlarda olduğu gibi henüz finalin adı belli değil. Yarı finale kadar hayranlık uyandırıcı şekilde gelen Cilic ve buranın her zaman en büyük favorisi Rafael Nadal’ın finalde olması bekleniyor ama diğer iki ismin de yarı finalde kolay teslim olmayacağı kanaatindeyiz. Final ise yine oldukça keyifli geçecektir. Bu keyifli mücadeleyi, Eurosport 1 ve DMAX ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Galler-Ukrayna: Avrupa’dan Dünya Kupası’na katılacak son takım belli oluyor. Mayıs ayı başından bu yana Slovenya’da kamp yapan Ukrayna, bunun olumlu sonucunu İskoçya maçında aldı. Galler ise Avusturya’yı eleyerek finale yükselmişti. Kazananın Dünya Kupası’na katılacağı bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

21.45 Portekiz-İsviçre: Uluslar Ligi’nde gruplarının ikinci maçında Portekiz, İsviçre’yi konuk ediyor. Üst seviye bir oyun oynamasa da kendini bir şekilde Dünya Kupası’na atan Portekiz ile İsviçre arasındaki bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.                   3 spor ekranı 2.6.2022.jpg      

Şifresiz Maçlar

TRT 1, Türkiye-Faroe Adaları Uluslar Ligi karşılaşmasını Cumartesi günü ekranlara taşıyacak.

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da Voleybol Kadınlar Milletler Ligi ve Voleybol Erkekler Altın Lig karşılaşmaları naklen yayınlanacak.

DMAX, Roland Garros final maçlarını şifresiz yayınlayacak.

A Spor, Pazar günü U17 Elit Lig yarı final karşılaşmalarını şifresiz ekranlara getirecek.

Dijital platformlarda liglerin bitmesiyle sönük bir liste var. Bu platformlarda yayınlanacak mücadeleler şu şekilde:

USL Championship: USL Championship Youtube

Basketbol 1'inci Ligi: TBF Youtube

Avrupa Altın Ligi: CEV Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.