BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İspanya-Portekiz 2 Haziran S Sport LİNK

02.06.2022 - 17:32

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İspanya-Portekiz 2 Haziran S Sport LİNK

UEFA Uluslar Ligi’nde grup maçları tüm hızıyla başlıyor. İspanya ilk haftadan Portekiz gibi güçlü bir ekibi evinde ağırlıyor. Sevilla’da oynanacak olan bu keyifli maç, Türkiye saatiyle 21.45’te başlayacak. Maç öncesi şu tip aramalar ağırlık kazanıyor: İspanya maçı izle, Portekiz maçı izle, İspanya Portekiz canlı izle, İspanya Portekiz canlı maç izle, İspanya Portekiz maç izle, İspanya Portekiz bedava maç izle, İspanya maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair tüm detayları sizleri için bir araya getirdik.

İSPANYA PORTEKİZ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Portekiz'in İspanya maçı öncesi hazırladığı görsel

İspanya-Portekiz Maçı Canlı Yayın Linki

 İspanya-Portekiz İzleme Linki Avrupa’nın en güçlü ekiplerinden ikisi, bu akşam Sevilla’da birbirlerine rakip oluyor. Maç S Sport kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

İspanya-Portekiz Maçı Canlı Takip

İspanya ve Portekiz arasındaki rekabeti izlerken, diğer yandan da canlı istatistik takibi yapmak isterseniz, UEFA resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.

İSPANYA PORTEKİZ MAÇI CANLI TAKİP

İspanya Grupta Favori

İspanya portekiz maçı öncesi görsel

İspanya 2022 Dünya Kupası biletini çok da zorlanmadan aldı. Hatırlanacağı gibi B Grubu kapsamında Yunanistan, Kosova, İsveç ve Gürcistan gibi görece zayıf ekiplerle karşılaşmışlardı. Gruptan toplamda 19 puanla lider olarak çıkan İspanya, UEFA Uluslar Ligi’nde de aynı başarıyı tekrar etmek istiyor. İspanya, yer aldığı klasman gereği bu kupada oldukça dişli takımlarla oynamak durumunda. Enrique’nin öğrencileri bu kapsamda İsviçre, Portekiz ve Çekya ile aynı grupta karşılaşacaklar. İspanya grupta Portekiz ile beraber favori olarak gösteriliyor.

Portekiz Ronaldo’ya Güveniyor

Ronaldo Sevilla şehrinde

Avrupa’nın en dişli takımlarından biri olan Portekiz, süper starı Ronaldo önderliğinde bir kez daha Dünya Kupası oynamaya hak kazandı. Dünya Kupası play-off aşamasında Türkiye’yi eleyen Portekiz, sonrasında ise Makedonya takımına şans tanımadı. UEFA Uluslar Ligi’nde İspanya gibi güçlü bir takımla üstelik deplasmanda karşılaşacak olan Portekiz, oldukça öz güvenli bir dönemde. Bu nedenle beraberlikten ziyade, kazanma parolasıyla Sevilla’da olacaklardır. Ronaldo dışında Bernardo Silva ve  Leao’nun da fark yaratacak oyuncular olduğunu anımsatalım.  

İki Takım Arasındaki Rekabet

Luis Enruqie

Portekiz ve İspanya, İber Yarımadası’nda yer alan iki komşu ülke olması nedeniyle özel bir rekabete sahipler. Bu rekabet, futbol severlere her defasında bambaşka hikayeler sunuyor. Bu akşam oynanacak olan maç da aynı şekilde ön görülemez oluşu ve yıldız oyuncuların kapışması itibarıyla pek çok şeye gebe. Bu iki takım son olarak 2021 senesinde bir dostluk maçında karşı karşıya geldi. Son üç maç da beraberlikle sonuçlanırken, son iki maçtan gol sesi çıkmadı. Bu arada İspanya tarafında Oyarzabal’ın sakat olduğu için kadroda yer alamayacağını görüyoruz. Portekiz’de ise klasik kadrodan eksik olan tek isim Semedo.