BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray Nef-Anadolu Efes 2 Haziran Tivibu Spor LİNK

02.06.2022 - 15:50

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray Nef-Anadolu Efes 2 Haziran Tivibu Spor LİNK

ING Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final maçında Efes ve Galatasaray arasındaki rekabet heyecan verici bir boyuta ulaştı. Her maçın özel hikayeler sunduğu seride Efes durumu 2-1’e getirmeyi başardı. Serinin 4’üncü maçı bu akşam yine Sinan Erdem Spor Salonu’nda olacak. Saat 20.30’da başlayacak olan maç öncesi öne çıkan aramaları şu şekilde sıralanıyor: Anadolu Efes maçı izle, Galatasaray Nef maçı izle, Galatasaray Nef Anadolu Efes canlı izle, Galatasaray Nef Anadolu Efes canlı maç izle, Galatasaray Nef Anadolu Efes maç izle, Galatasaray Nef Anadolu Efes bedava maç izle, Efes maçı canlı izle, Tivibu Spor link, TRT Spor izle, online maç izle, bedava maç izle, ING Basketbol Ligi maçı izle, ücretsiz maç linkleri. Canlı yayın detayları ve takımlara dair son dakika gelişmeleri sizlerle!

GALATASARAY ANADOLU EFES CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Micic maç önü görsel

Galatasaray-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray- Anadolu Efes İzleme Linki Bu sene Eurolig şampiyonu olan Efes, Galatasaray’ı devirip finale çıkmak istiyor. Maç, Tivibu Spor 2 ekranlarından basketbol severler ile buluşuyor.

Galatasaray-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Galatasaray Nef, taraftarına bu seride güzel bir galibiyet armağan etmek istiyor. Maç içi istatistiklerden haberdar olmak için GS TV yayınından ya da Türkiye Basketbol Federasyonu sitesinden yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes Seride Önde

galatasaray nef efes maç istatistikleri

Anadolu Efes’in bu seride zorlanması bekleniyordu ancak kimse onların bir maçta 35 sayı fark yemesini beklemiyordu. Elbette o maçın ikinci yarısında koç Ergin Ataman yıldız oyuncularını kenarda tuttu ancak yine de bu ezici fark kabul edilir cinsten değildi. Bu maçın devamında beklenildiği üzere Efes takımı bir reaksiyon gösterdi. Üst üste iki maçı da kazanan Efes, tam anlamıyla cehennem gibi bir atmosferden çıkmayı başardı. Galatasaray’ın uzunca bir süre önde götürdüğü maçın son çeyreğine Efes tecrübesiyle damga vurdu. Özellikle son 4 dakikada kontrolü eline alan Efes, maçı 64-71 kazanmayı bildi. Larkin’in sakatlık durumu kendisini olumsuz etkiledi. Yıldız oyuncu 33 dakikada sadece 9 sayılık katkı yapabildi. Dunston ve Micic bu maçta Efes adına öne çıkan oyuncular oldu.

Galatasaray Yenilirse Eleniyor

galatasaray maç önü görsel

Galatasaray Nef tarafı ise Eurolig şampiyonuna karşı şu ana dek takdir edilesi bir direnç gösteriyor. İlk maçtaki büyük farkın tesadüf olmadığını sonraki maçlarda da gösterdiler. Her ne olursa olsun oyun içinde kırılmalar yaşamayan ve kendi oyununu oynamaya devam eden Galatasaray özellikle üç sayılık atışlar üzerine kurulu setleri ile dikkat çekiyor. Sadık, Bost, Trimble, Blackshear, bu maçta takımları adına en çok katkı yapan isimlerdi. Maçın bir bölümünde Sırp yıldız Micic ve Bost arasındaki tartışma, maçın gerginliğini iyice artırdı. Bu maçta yine tansiyonun yüksek olması bekleniyor.

Galatasaray Taraftarından Ataman’a Destek

Bu maç Galatasaray’ın seriye tutunması adına son şans. Eğer bu maçı kazanırlarsa Sinan Erdem’de bu defa Efes’in ev sahipliğinde son bir maça daha çıkma hakkı kazanacaklar. Aksi durumda ise Galatasaray Nef için bu sezon resmi anlamda son bulacak. Bu maçta Galatasaray taraftarı hem takımlarına hem de eski koçlarına verdikleri destekle ön plana çıktı. Ergin Ataman ise bir dönem çalıştırdığı Galatasaray taraftarının kendisine verdiği destekten dolayı son derece gururlu olduğunu ifade etti. Bu arada Ergin Ataman Larkin’in durumunun maç saatine doğru netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.