BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Bandırmaspor- İstanbulspor 2 Haziran TRT Spor LİNK

02.06.2022 - 15:41

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Bandırmaspor-İstanbulspor 2 Haziran TRT Spor LİNK

TFF 1.Lig’te büyük final bu akşam oynanıyor. 2021-2022 sezonunda bu muhteşem heyecana dahil olan takımlar Bandırmaspor ve İstanbulspor oldu. Her iki takım taraftarının da büyük ilgi gösterdiği maç Kocaeli’de oynanacak. Bu akşam 20.00’da başlayacak maç öncesi popüler aramalar şu şekilde sıralanıyor: Bandırmaspor maçı izle, İstanbulspor maçı izle, Bandırmaspor İstanbulspor canlı izle, Bandırmaspor İstanbulspor canlı maç izle, Bandırmaspor İstanbulspor maç izle, Bandırmaspor İstanbulspor bedava maç izle, Bandırmaspor maçı canlı izle, TRT Spor link, online futbol, bedava TFF 1.Lig izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair tüm gelişmeleri içeriğimiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

BANDIRMASPOR İSTANBULSPOR  MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

bandırmaspor maç öncesi görsel

Bandırmaspor-İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Bandırmaspor- İstanbulspor İzleme Linki TFF 1.Lig’de Süper Lig’e adım atmak isteyen iki güçlü ekip Kocaeli’de kozlarını paylaşıyor. Maç ülkemizde TRT Spor kanalından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Bandırmaspor-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Bandırmaspor ve İstanbulspor final maçında Halil Umut Meler düdük çalacak. Büyük bir heyecana sahne olacak olan maçın istatistiklerini takip etmek isteyenler, bir diğer yayıncı olan Bein Sports’un resmi sitesinden faydalanabilir.  

BANDIRMASPOR İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Bandırmaspor Özlemi Dindirecek mi?

bandırmaspor antrenman

Yıllardır Süper Lig özlemi içinde olan Bandırmaspor, bu sene nihayet mutlu sona ulaşmak istiyor. Yakın zaman önce Balıkesirspor, şehri temsilen Süper Lig’de yer alsa da bu seviyede uzun süre tutunamadı. En önemli başarısı Türkiye Kupası’nda 1967 senesinde yarı finale dek yükselmek olan Bandırmaspor, henüz Süper Lig’de olma mutluluğunu yaşayamadı. 1965 senesinde kurulan ve profesyonel liglerin ilk ilçe takımı olarak öne çıkan Bandırmaspor, bu sene hedefe hiç olmadığı kadar kitlenmiş durumda. Takım, yarı final aşamasında Eyüpspor ile eşleşti. İlk maçı 1-0 kaybetmelerine rağmen rövanş maçında rakiplerini tam anlamıyla sahadan sildiler. Rövanşı 3-0 kazanan Bandırmaspor, Kocaeli’deki finalde oynamaya hak kazandı.

İstanbulspor İlk Maçta İşi Bitirdi

istanbulspor maç öncesi görsel

1926 senesinde kurulan ve İstanbul’un en eski kulüplerinden biri olan İstanbulspor, 2000’li yılların başında en parlak dönemlerini yaşadı. O zaman yıldız oyuncuları bünyesinde topladığı için tüm dikkatleri üzerine çeken İstanbulspor, yıllar sonra Süper Lig’e yeniden dönmek üzere. Bandırmaspor’a kıyasla daha sınırlı bir taraftar gücüne sahip olan ekip, yarı finalde Erzurum BB ile eşleşti. İlk maçı deplasmanda 2-4 kazanan İstanbulspor, rövanş maşında adeta cepten yedi. İstanbul’daki maçta birçok pozisyonu harcayan ekip, son dakikalarda kalesinde bir gol gördü ve maçı da bu skorla kaybetti. Osman Zeki Korkmaz’ın talebeleri, Süper Lig’e çıkma yolunda önlerinde duran son 90 dakikayı iyi değerlendirmek istiyor.

Maça İlgi Büyük

istanbulspor sevinç

Türkiye Futbol Federasyonu TFF 1.Lig play-off final maçını bu sene Kocaeli’de oynatma kararı aldı. Her iki takıma da yakın bir lokasyonun tercih edilmesi, taraftarlara ulaşım açısından kolaylık sağlayacaktır. Kocaeli’deki muhteşem finale özellikle Bandırmaspor taraftarının damga vurması bekleniyor. Her iki takım için de eşit düzeyde bir tribün açılmış olsa da Bandırmaspor taraftarlı biletleri çok hızlı bir şekilde tüketti. Balıkesir temsilcisi 16 bin taraftarının desteği ile maça çıkma şansı bulacak. Diğer passolig takım sahipleri de maça rahatlıkla giriş yapabilecek. Bu arada Bandırmaspor tarafında ciddi bir eksik yok. İstanbulspor’da ise Ali Yaşar kart cezalısı.