Eda Erdem Dündar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Eda Erdem Dündar’ın Sosyal Medya Hesapları!

01.06.2022 - 20:04

Eda Erdem Dündar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Eda Erdem Dündar’ın Sosyal Medya Hesapları!

Voleybol milli takımızın kaptanı Eda Erdem Dündar, başarılarıyla pek çok sporseveri kendisine hayran bırakmış durumda. Tecrübeli oyuncu hem kulüp hem de milli takım düzeyinde başarılarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Peki Eda Erdem Dündar kimdir, kaç yaşında, evli mi, sosyal medya hesapları neler? İşte yanıtlar!

 
Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Eda Erdem Dündar, milli takımızın da lokomotiflerden biri. Kaptan Eda, lider kişiliği ve takımı sürükleyen oyunuyla gönülleri fethetmiş durumda. Filenin Sultanları’nın başarılı orta oyuncusu ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Eda Erdem Dündar Kimdir?

Eda Erdem

Eda Erdem Dündar, 22 Haziran 1987 İstanbul doğumlu. Eda Erdem, 1.88 cm boyunda ve 74 kg ağırlığında. 34 yaşındaki Eda, voleybola 24 Aralık 2000’de Beşiktaş altyapısında başladı. 2004 yılında A takıma yükseldi. Dört sezon oynadığı ve son iki sezonunda da kaptanlığını yaptığı Beşiktaş’tan 2008 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu. 

Eda Erdem 2005 yılından bu yana Türkiye A Milli Takım formasını giymektedir ve Türkiye A Milli Takım forması ile 300'den fazla maçta görev almıştır. 2008 yılında geldiği Fenerbahçe'de 14. sezonunda mücadele eden Eda Erdem, Türkiye A Milli Takımı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nde kaptanlık görevini üstlenmektedir.

Eda Erdem, 2011 yılında Erdem Dündar ile evlendi.

Eda Erdem’in Sosyal Medya Hesapları Neler?

Eda Erdem

Eda Erdem sosyal medyada oldukça etkin bir isim. Başarılı voleybolcunun yer aldığı tüm platformlarda pek çok takipçisi bulunuyor. Eda Erdem’in Instagram’da 372 bin takipçisi bulunuyor. Milli takımımızın başarılı kaptanının Instagram adresi https://www.instagram.com/edaerdem14/ 

Eda Erdem Dündar Twitter’da da yer alıyor. 225 bin takipçisi bulunan Eda’nın Twitter hesabı https://twitter.com/edaerdem14.