Anadolu Efes-Real Madrid Euroleague Finali beIN Sports Haber’de

19.05.2022 - 21:47

Anadolu Efes-Real Madrid Euroleague Finali beIN Sports Haber’de

Anadolu Efes-Real Madrid THY Euroleague finali beIN Sports Haber’de. Cumartesi 20.00’den itibaren Anadolu Efes-Real Madrid Euroleague final maçını, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

THY Euroleague’de 2021/22 sezonu şampiyonu belli oluyor. Yarı finalde Olympiakos’u son saniye basketiyle elemeyi başaran Anadolu Efes ile derbide galip gelen Real Madrid kozlarını paylaşıyor. Geçen yıl çeyrek finalde karşılaşan iki ekip, bu kez Belgrad’da şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes-Real Madrid THY Euroleague final maçını, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes Son Saniyede Güldü

Yarı finalde Olympiakos ile karşılaşan Anadolu Efes, son saniye basketiyle adını finale yazdırdı. Dengede ve yüksek skorlu devam eden üç çeyreğin ardından takımlar son çeyrekte tıkandı. Hücumda zorlanan iki ekip son saniyeye 74-74’lük beraberlikle girdi.

Son hücumda Micic’e özgürlük bırakan Anadolu Efes, Sırp oyuncunun el üstünden bulduğu üçlükle karşılaşmayı 77-74 kazandı. Adını bir kez daha finale yazdıran Anadolu Efes, Euroleague’i üst üste kazanan takımlar arasına girmeye çalışacak.
1 EUROLEAGUE 20.5.2022.jpg      

Real Madrid’den Harika Geri Dönüş

Sezon boyunca kaybettiği Barcelona ile Euroleague yarı finalinde eşleşen Real Madrid, ilk yarısını 11 sayı geride kapattığı maçın üçüncü çeyreğinde harika bir geri dönüşe imza attı. Barcelona’yı bu sezon ilk kez mağlup eden Real Madrid, sorunlu geçirdiği normal sezonun ardından Euroleague’de adını finale yazdırdı.

Mart ortasından Nisan başına kadar oynadığı 10 maçta sadece iki kez kazanan Real Madrid, play-off dönemiyle beraber çıkışa geçti. Son 10 resmi maçın tamamını kazanan Real Madrid, finalde de galip gelmeyi hedefliyor.
2 EUROLEAGUE 20.5.2022.webp      

Bu Sezon Karşılıklı Galibiyetler Geldi

Anadolu Efes ile Real Madrid arasında bu sezon oynanan maçlarda ev sahibi ekipleri kazanmayı başardı. İki ekip arasında oynanan son 5 maçın 3’ünü Real Madrid kazanırken 2’sinde Anadolu Efes parkeden galibiyetle ayrıldı.

Üst üste ikinci kez şampiyonluk hedefleyen Anadolu Efes ile sezonun son bölümünde üst seviye basketbol oynayarak rakiplerini alt eden Real Madrid arasındaki THY Euroleague final maçını, Cumartesi 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.