20-21-22 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

19.05.2022 - 21:07

20-21-22 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Avrupa’da futbol liglerinde son haftaya girildi. Futbol ağırlıklı 20-21-22 Mayıs Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününe NBA ile başlıyoruz. Günün devamında eğlenceli geçmeye aday iki futbol maçı bizleri bekliyor.

03.30 Miami Heat-Boston Celtics: İlk maçta Boston eksiklerine rağmen iyi mücadele etti. Hatta ilk yarıda rakibini yenebileceğinin sinyallerini verdi ama üçüncü çeyrekte Jimmy Butler devreye girdi ve ilk maçı Miami’nin kazanmasını sağladı. İkinci maçta Boston’da Smart’ın oynaması bekleniyor. Horford’un durumu ise henüz netlik kazanmadı. Boston’a 1-1 gitmek isteyen Celtics ile 2-0 gitmek isteyen Miami arasındaki bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

14.30 Sırbistan U17-Türkiye U17: U17 Avrupa Şampiyonası’nda istediği gibi başlayamayan Türkiye, Belçika karşısında özellikle ikinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyan Sırbistan ile karşılaşıyor. Grubun iki ekip adına da en kritik mücadelesi, TRT Spor ve UEFA.tv ekranlarında olacak.

20.00 Antalyaspor-Galatasaray: Sezonun son bölümünün en formda ekiplerinden Antalyaspor, ligin son haftasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Antalyaspor ve Nuri Şahin hakkında halen birtakım şüpheler mevcut. Ligin son döneminde iyi oyunu sonuçlarla süslese de Türkiye gibi iddiasız takımın fazla olduğu liglerde son haftaları referans almak yanılgılara sebep olabilir. Önümüzdeki sezonun ilk 10 haftasının daha net sonuçlar vereceği kanaatindeyiz. Bütün bunlarla birlikte yapılan iş takdiri hak ediyor. Galatasaray’da ise tamamen bir belirsizlik hakim. Önümüzdeki sezonda başkandan teknik direktöre her şey belirsiz. Bu belirsizlik içinde Antalya deplasmanından 3 puan alarak sezonu kapamak isteyecekler. Bu eğlenceli mücadelenin adresi beIN Sports 1.
1 SPOR EKRANI 20.5.2022.webp      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Türkiye’den enteresan bir maçla açıyoruz. Ardından Sırbistan’da şampiyonu, Fransa’da ise Şampiyonlar Ligi’ne gidecek ekibi belirliyoruz.

16.00 Sivasspor-Kayserispor: İki takım önümüzdeki hafta Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek. Bu maçta iki ekibin de stratejilerini nasıl saklayacağı oldukça ilgi çekici olacak. Bu ilgi çekici mücadeleyi, beIN Sports 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.00 Euroleague Finali: Euroleague’de sezonun şampiyonu belli oluyor. Olympiakos-Anadolu Efes ve Barcelona-Real Madrid eşleşmelerinden çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Bu keyifli ve bir o kadar stresli geçmesi beklenen finali, beIN Sports Haber ve beIN Sports 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Lens-Monaco: Fransa’da Şampiyonlar Ligi’ne gidecek ekip belki de bu maçtan sonra belli olacak. Monaco’nun mutlak üç puan alması gerekiyor. Monaco 3 puan alamazsa Marsilya’nın kaybetmesini bekleyecek. Öte yandan Lens, ligde rakip kim olursa olsun belli bir standardı ortaya koyuyor. Son 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik çıkaran Lens ile son 9 maçını kazanan Monaco arasındaki bu keyifli mücadele, beIN Sports 4 ekranlarında olacak.
2 SPOR EKRANI 20.5.2022.webp      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise harika karşılaşmalar sporseverleri bekliyor. İtalya’da küme düşme hattını belirleyecek Salernitana-Udinese maçını ve F1 İspanya GP’sini dışarıda bırakmak zorunda kaldığımız günün öne çıkanları şu şekilde:

18.00 Premier Lig Konferans Yayını: Premier Lig’de sezonun son haftasında şampiyonluk Manchester City-Aston Villa maçına sıkıştı. City kazanırsa şampiyon olacak. Puan kaybında ise Liverpool’un kazanması Liverpool’a şampiyonluğu getirecek. Şampiyonlar Ligi yarışında ise Tottenham, Norwich deplasmanında kazanarak işi bitirmek istiyor. Premier Lig’de tüm karşılaşmaları, S Sport ve S Sport Plus’ın konferans yayınında izleyebilirsiniz.

19.00 Sassuolo-Milan: Ligin flaş ekibi Sassuolo, mağlup olmaması durumunda yıllar sonra şampiyon olacak Milan’ı konuk ediyor. Sassuolo’da muhtemelen yıldız oyuncular önümüzdeki sezon takımdan ayrılacak. Son haftada Milan önünde kendilerinden yine söz ettirmek isteyeceklerdir. Milan ise en kötü 1 puan alarak şampiyon olmak istiyor. Bu keyifli mücadele Sport Plus’ta. 

19.00 Imoco-Vakıfbank: Kusursuza yakın bir sezonu geride bırakan Vakıfbank, bu sezonu kusursuz hale getirmek için Imoco karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz sezonun finali nefesleri kesmiş ve kazanan Imoco olmuştu. 2021’in son bölümünde ise Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda kazanan Vakıfbank olmuş ve bir bakıma rövanşı almıştı. Bu keyifli finali, CEV YouTube, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.
3 SPOR EKRANI 20.5.2022.webp      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1'inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor ekranlarında U17 Avrupa Futbol Şampiyonası karşılaşmalarını takip edebilirsiniz.

A Spor, Pazar günü Premier Lig’den bir karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Şifresiz ekranlara gelecek mücadele, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

beIN Sports Haber ekranlarında Euroleague 3'üncülük ve Euroleague Final maçları şifresiz yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

USL Championship: USL Championship Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Basketbol 1'inci Ligi: TBF Youtube

Imoco-Vakıfbank: CEV Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.