Liverpool-Real Madrid Şampiyonlar Ligi Finalini Fatih Terim Yorumlayacak

19.05.2022 - 17:54

Liverpool-Real Madrid Şampiyonlar Ligi Finalini Fatih Terim Yorumlayacak

Liverpool ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi finalini Fatih Terim Yorumlayacak. 28 Mayıs Cumartesi günü 22.00’de EXXEN ve TV8,5 ekranlarındaki finalin anlatım koltuğunda ise Ertem Şener’in oturması bekleniyor.

Avrupa’da son kupa sahibini buluyor. Paris’teki Şampiyonlar Ligi finali öncesinde yayıncı EXXEN’in bir hazırlık içinde olduğu öğrenildi. Asist Analiz’den İlhan Tüysüz’ün paylaşımına göre Liverpool-Real Madrid Şampiyonlar Ligi finalini Fatih Terim yorumlayacak. Ayrıca 28 Mayıs Cumartesi 22.00’deki dev finali Ertem Şener’in anlatması bekleniyor. Karşılaşmayı, şifresiz EXXEN ve TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Arsenal-Barcelona Finalini Fatih Terim Yorumlamıştı

2006 yılında Şampiyonlar Ligi finali Arsenal ile Barcelona arasındaydı. Star TV’de yayınlanan mücadelenin anlatım pozisyonunda Ertem Şener, yorumcu koltuğunda ise Fatih Terim yer alıyordu. Aradan geçen 16 yılın ardından bir başka Şampiyonlar Ligi finalinde yine iki ismin futbolseverlerin karşısına çıkması bekleniyor.

İlhan Tüysüz de yaptığı paylaşımda 2006 finaline de değindi. Fatih Terim’in yorumcu koltuğunda oturacağını belirten Tüysüz, şu paylaşımı yaptı:

Fatih Terim'in Şampiyonlar Ligi finalinde oynanacak Liverpool-Real Madrid maçını Exxen'de yorumlayacağını öğrendim. 2006'daki gibi. 


Şampiyonlar Ligi Finali Şifresiz EXXEN’de

Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarından itibaren Türkiye’de şifresiz yayınlanmak zorunda. Real Madrid-Manchester City ve Liverpool-Villarreal karşılaşmaları şifresiz EXXEN’de ve TV8,5 ekranlarından yayınlandı. Liverpool-Real Madrid finali de aynı şekilde şifresiz yayınlanacak.

Villarreal’i iki maçta da mağlup ederek bu sezon katıldığı tüm kupalarda finale yükselme başarısı gösteren Liverpool, 2018’de finalde kaybettiği rakibini alt etmek istiyor. FA Cup, Lig Kupası gibi iki önemli kupayı kazanan Liverpool, sezonun üçüncü kupasını Real Madrid önünde almaya çalışacak.

Real Madrid ise PSG, Chelsea ve Manchester City turlarını efsanevi şekilde geçmeyi başardı. Özellikle Manchester City karşısında 90’ıncı dakikanın ardından bulduğu iki golle mucizeyi gerçekleştiren Real Madrid, 2018’de finalde 3-1 geçtiği rakibini bir kez daha geçmek istiyor.

Fatih Terim’in yorumlayacağı Liverpool-Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçını, 28 Mayıs Cumartesi 22.00’de şifresiz yayınla EXXEN ve TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.