BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Barcelona-Real Madrid 19 Mayıs BEIN LİNK

19.05.2022 - 17:46

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Barcelona-Real Madrid 19 Mayıs BEIN LİNK

Eurolig’de final four heyecanı bu akşam oynanacak iki harika maçla başlıyor. Temsilcimiz Anadolu Efes Olympiakos ile eşleşirken yarı finalin diğer ayağında El Clasico heyecanı yaşanacak. Real Madrid ve Barcelona arasındaki final four yarı final karşılaşması bu akşam Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak. Belgrad Stark Arena’daki keyifli maç öncesi basketbol tutkunları genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Real Madrid maçı izle, Barcelona maçı izle, Real Madrid Barcelona canlı izle, Real Madrid Barcelona canlı maç izle, Real Madrid Barcelona maç izle, Real Madrid Barcelona bedava maç izle, Real Madrid maçı canlı izle, final four izle, El clasico izle, Bein link, online maç izle, bedava basketbol izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı online, Bein Sports canlı. Kritik karşılaşma öncesi canlı yayın detaylarını sizler için derlemeye çalıştık.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Barcelona-Real Madrid Maçı Canlı Yayın Linki

Barcelona Real Madrid İzleme Linki Performansları ile Eurolig final four’unda yer almayı hak eden iki takımın mücadelesi, basketbol adına pek çok şey vadediyor. Maç, Efes-Olympiakos karşılaşmasından hemen sonra Bein Sports Haber kanalından şifresiz yayınlanacak.

Barcelona-Real Madrid Maçı Canlı Takip

El Clasico heyecanı daha şimdiden Eurolig final four’una damga vurmayı başarmış durumda. Her iki takım taraftarları da Belgrad’daki salonda takımlarının yanında yer alacak. Heyecan dolu müsabakaya dair istatistik takibi yapmak isteyenler, organizasyonun resmi sitesinden faydalanabilir.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI CANLI TAKİP

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Barcelona Bir Adım Önde

Barcelona, bu sene ortaya koyduğu performansla Eurolig’e tam anlamıyla damga vurdu. Nitekim farklı istatistiklerde liderliğe oturan Katalanlar, normal sezonu da en tepede tamamladı. Geçen sene Efes’e karşı finalde kaybeden başarılı ekip, bu sezon yarım kalan işi tamamlamak istiyor. Hatırlanacağı üzere Barcelona geçen sezonun normal sezonunu da zirvede kapatmıştı. Saras’ın ne kadar hırslı ve inatçı bir koç olduğu herkesçe biliniyor. Bu nedenle takımını bu aşamada oldukça özel bir şekilde motive ettiği söylenebilir. Ligi zirvede tamamladıkları için play-off aşamasında Bayern ile karşılaştılar. Fakat Bayern, lig liderini maçlarda oldukça zorladı. Buna rağmen Barcelona seriyi 3-1 ile geçmeyi bildi.

Real Madrid Buraları Oynamayı Biliyor

Real Madrid’in bu sene genel olarak son derece ilginç bir çizgiye sahip olduğu söylenebilir. Takım sezona müthiş bir seriyle başladı ve zirveye oturdu. Fakat özellikle İstanbul’da oynanan Fenerbahçe maçında alınan yenilgi sonrasında Real Madrid inanılmaz bir düşüş yaşadı. Üst üste gelen farklı yenilgiler, İspanya Ligi’ne de yansıdı. Hatta bu süreç, takımı 10 senedir çalıştıran Lasso’nun da yoğun şekilde tartışılmasına neden oldu. Normal sezonu 4’üncü basamakta tamamlayan ekip, 5’inci basamaktaki Maccabi ile eşleşti. Oldukça zorlu geçmesi beklenen eşleşmede gülen taraf, 3-0 ile Real Madrid oldu. İspanyol takım, son derece formda olan Maccabi’yi tam anlamıyla süpürdü. Bu durum, Eurolig’de bu seviyeleri oynamanın ve tecrübenin ne denli önemli olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattı. Real Madrid, yarı finalde Barcelona’yı devirmek ve bu başarısını pekiştirmek istiyor.

Kazanan, Efes-Olympiakos Galibiyle Finalde Oynayacak

Real Madrid Barcelona eşleşmesi, Anadolu Efes için de özel bir anlama sahip. Çünkü Olympiakos’u devirmesi halinde buradan gelen takım ile finalde oynayacaklar. Örneğin Barcelona ile eşleşmeleri durumunda, geçtiğimiz sezonki finalin bir tekrarını izleyebiliriz. Öte yandan Efes Real Madrid maçlarını da geçtiğimiz sezonki play-off serisinden anımsıyoruz. Her durumda bizi heyecan verici bir final maçı bekleyecek gibi görünüyor. Tabii bunun için Efes’in öncelikle Yunanistan temsilcisini devirmesi şart. Barcelona ve Real Madrid bu sene hem ligde hem de Eurolig’de pek çok kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Barcelona’nın net bir üstünlük sağladığını görüyoruz. Dolayısıyla final four yarı finalinde Barca, psikolojik anlamda bir adım önde.