BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Bursaspor 19 Mayıs Tivibu Spor LİNK

19.05.2022 - 15:55

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Bursaspor 19 Mayıs Tivibu Spor LİNK

ING Basketbol Süper Lig’de adlarını yarı finale yazdırmak isteyen iki ekip, Ülker Arena’da bir kez daha karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko ve Bursaspor arasındaki çeyrek final maçı, bu akşam saat 20.30’da oynanacak. Şu anda 1-1 olan seride kazanan takım, yarı finale yükselme şansı bulacak. Fenerbahçe Beko Bursaspor maçı öncesi popüler trendler şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Bursaspor maçı izle, Fenerbahçe Beko Bursaspor canlı izle, Fenerbahçe Beko Bursaspor canlı maç izle, Fenerbahçe Beko Bursaspor maç izle, Fenerbahçe Beko Bursaspor bedava maç izle, Bursaspor maçı canlı izle, Tivibu Spor link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Karşılaşmaya ilişkin tüm detaylara içeriğimizin devamından ulaşabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-BURSASPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko bursaspor maçı görsel

Fenerbahçe Beko Bursaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko Bursaspor İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Bursaspor’un kozlarını paylaşacağı çeyrek final maçı, bir kez daha Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Beko Bursaspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko Bursaspor maçında ev sahibi takım taraftarlarının salonu doldurması bekleniyor. Maça dair istatistikleri canlı olarak takip etmek isterseniz, federasyonun resmi sitesi ya da FB TV canlı yayını, iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor.

FENERBAHÇE BEKO BURSASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko İşi Zora Soktu

fenerbahçe beko 19 mayıs

Fenerbahçe Beko için lig şampiyonluğu, özellikle Eurolig’deki başarısızlıktan sonra daha da büyük önem kazandı. Nitekim takım, normal sezonu zirvede tamamlayarak tüm serilerde avantajı eline almayı bildi. Fakat oyuncular henüz çeyrek final aşamasında dahi pek de olumlu sinyaller vermiyor. Ligi 8’inci basamakta tamamlayan ve play-off deneyimi olmayan Bursaspor’a karşı Fenerbahçe Beko’nun çok rahat galibiyetler alması bekleniyordu. Her ne kadar İstanbul’daki ilk maçta 13 sayılık bir fark atmış olsa da Bursa’da oynanan ikinci maç, ciddi bir hayal kırıklığı yarattı. Özellikle maçın ikinci yarısında mental olarak tam anlamıyla çöken ekip, 20 sayılık farka izin verdi. Fenerbahçe’nin bu maçta özellikle rakibin 23 tane üçlük atmasına olanak tanıması, tartışmaların da odak noktasında yer aldı.

Bursaspor Taraftarıyla Bütünleşti

bursaspor fenerbahçe beko maç görseli

Bursaspor, Fenerbahçe Beko karşısında aldığı rahat galibiyetle EuroCup başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı. Takım aynı zamanda üçlük konusunda ne kadar ciddi bir tehdide sahip olduğunu da göstermiş oldu. Sezon içerisinde Cedevita, Andorra ve Partizan gibi takımları deplasmanlarda deviren Bursaspor, bu senenin hiç şüphesiz ki en özel hikayesini yazdı. Nitekim bu başarıyı lige yansıtma konusunda da kararlı görünüyorlar. Bursa şehrinin takıma ne denli sahip çıktığı, serinin ikinci maçında net şekilde görüldü. Salonun full olduğu maçta Fenerbahçe Beko gibi bir Eurolig takımına karşı atılan 20 sayılık fark, önemli bir başarı olarak kabul edilebilir. Şimdi Bursaspor, Fenerbahçe Beko ile Ataşehir’de final tadında bir maça çıkacak. Koç Alimpijevic önderliğinde dar bir rotasyonla oynamak zorunda kalan ekipte Onuralp, Needham ve Andrews oldukça formda.

Kazanan Darüşşafaka ile Oynayacak

Fenerbahçe Beko her ne kadar ikinci maçta 20 sayılık bir fark yese de bu maç öncesi net şekilde favori gösteriliyor. Sarı lacivertli ekibin bu turu geçmesi durumunda rakibi Darüşşafaka takımı olacak. Darüşşafaka bilindiği üzere Gaziantep engelini 2-1 ile geçmeyi başarmıştı. Fenerbahçe Beko ve Bursaspor takımları sezon içerisinde toplamda iki kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko, İstanbul’daki maçı kazansa da Bursa’da oynanan maçta yine yenilmişti. Fenerbahçe Beko Bursa’da oynanan son 3 maçta da rakibine teslim oldu. Fakat aynı şekilde Bursa ekibine Ataşehir’de galibiyet şansı tanımadı. Bu arada Fenerbahçe Beko’da takımın önemli ismi Pierre’in sakat olduğu için bu maçı kaçıracağını anımsatalım.