BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Anadolu Efes 19 Mayıs BEIN LİNK

19.05.2022 - 11:49

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Anadolu Efes 19 Mayıs BEIN LİNK

Geçtiğimiz sezonun Eurolig şampiyonu olan Anadolu Efes, bu başarıyı ikinci kez tekrar etmek istiyor. Bu büyük organizasyonda final four aşamasına dek yükselen temsilcimiz, yarı finalde Yunanistan’ın güçlü temsilcisi Olympiakos’a karşı mücadele edecek. Anadolu Efes Olympiakos karşılaşması Türkiye saatiyle 19.00’da başlayacak. Basketbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği final four yarı final maçı öncesi trend aramalar şu şekilde oluştu: Anadolu Efes maçı izle, Olympiakos maçı izle, Olympiakos Efes canlı izle, Olympiakos Anadolu Efes canlı maç izle, Olympiakos Efes maç izle, Olympiakos Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava basketbol izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, final four izle, Bein Sports canlı. Eurolig final four’a dair merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları içeriğimizin devamında yer alıyor.

OLYMPİAKOS-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes final four görseli

Olympiakos-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Olympiakos Anadolu Efes İzleme Linki Bu sene Eurolig final four karşılaşmalarına Sırbistan’ın Belgrad şehri ev sahipliği yapacak. Stark Arena’daki maç, ülkemizde Bein Sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

Olympiakos-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Ergin Ataman önderliğinde bu sene önemli bir başarıya imza atan Efes’in Olympiakos karşısındaki performansına tanıklık ederken diğer yandan da canlı istatistik takibi yapabilirsiniz. Bunun için Eurolig’in resmi sitesindeki Game Center bölümünden yararlanabilirsiniz.

OLYMPİAKOS-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

OLYMPIAKOS -ANADOLU EFES MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Maçın Net Bir Favorisi Yok

Larkin MVP ödül

Anadolu Efes takımı bu sene elde ettiği başarıyla beraber final four oynama serisini 3’e çıkardı. Üst üste ikinci kez finalde oynamak ve kupayı kazanmak isteyen Efes’te Larkin, sezonun en iyi beşine seçildi. Öte yandan diğer önemli skor opsiyonu olan Micic ise ikinci beşte yer aldı. Micic aynı zamanda takımın en skorer oyuncusu olarak da öne çıkmayı başardı. Özellikle Milano play-off serisinde her iki oyuncudan da önemli bir verim almayı başardılar. Uzun zamandır sakat olduğu için takıma katkı sunamayan Beaubois’nın bu maçla beraber dönmesi, Efes için önemli bir avantaj. Fakat takımın adeta beyni olarak kabul edilen Simon’un sakatlık problemi sürüyor. Bryant ve Anderson gibi yan parçalar, sezonun sonuna doğru ağırlık koymaya başladı. Bu tip isimler, bu maçta X faktör olarak ön plana çıkabilir. Anadolu Efes muhtemelen Olympiakos’un yarı saha basketboluna izin vermeyerek tempoyu yükseltmeye çalışacaktır.

Sloukas Takımını Finale Taşıyacak mı?

olympiakos final four görseli

Eurolig yarı finalinde oldukça kaliteli iki takım birbirlerine rakip olacak. Stilleri birbirine ters gelen iki takım arasında oyun içi dinamiklerin hangi yönde gelişeceği merak konusu. Olympiakos sezon boyunca savunma kimliği ile fark yaratmayı başardı. Geçtiğimiz sezon play-off potasının bile dışında kalan Olympiakos, bu sene nihayet beklenen çıkışını gerçekleştirdi ve normal sezonu ikinci sırada tamamladı. Bu sayede ligi 7’inci sırada bitiren Monaco ile eşleşme şansı yakaladılar. Fakat play-off süreci onlar adına düşünülenden çok daha zorlu geçti. Yunan ekibi seriyi 3-2 kazanarak Efes’in rakibi olmaya hak kazandı. Takımda hiç şüphesiz eski Fenerbahçeli Sloukas, lider pozisyonunda başarılı bir sezon geçirdi. Öte yandan Vezenkov, Dorsey, Printezis ve Fall gibi çok etkili isimler söz konusu. Olympiakos tarafında bu maç öncesi ciddi bir eksik bulunmuyor.

Kazanan El Clasico Galibiyle Finalde Oynayacak

Eurolig final four tablosu, finalde oldukça ilginç bir maça tanık olacağımızın işaretlerini veriyor. Oluşabilecek her türlü senaryonun basketbol severler için heyecan uyandıracağı kesin. Belgrad’da oynanacak olan Efes- Olympiakos maçından hemen sonra İspanya’nın iki devi birbirlerine rakip olacak. Bu maç, turu geçmesi durumunda temsilcimizi çok yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz sezonun finali olan Efes-Barcelona eşleşmesinde bu sene yeni bir randevuya tanıklık edebiliriz. El Clasico’da Barcelona form durumu ve kadro kalitesi ile bir adım öne çıkıyor. Zaten sezon içerisinde oynanan karşılaşmaların önemli bir bölümünde Barcelona kazanmayı bilmişti. Spor Ekranı ailesi olarak, Anadolu Efes’e Olympiakos karşısında sonsuz başarılar dileriz.