Olympiakos- Anadolu Efes Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

18.05.2022 - 23:13

Olympiakos- Anadolu Efes Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Euroleague’de final four zamanı geldi çattı. Yarı finalde Olimpia Milano’yu geçen Anadolu Efes, Belgrad’ta oynanacak olan dörtlü finalde yer almaya hak kazanmıştı. Son şampiyon, finale çıkabilmek için Olympiakos engelini aşmak zorunda. Peki Eurolegue final four turunda karşılaşacak olan Olympiakos- Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Anadolu Efes, unvanını korumak için sahaya çıkıyor. Euroleague’de normal sezonu altıncı sırada tamamlayan ve saha avantajının sahibi Olimpia Milano’yı 3-1 ile geçen Anadolu Efes, yarı finalde Olympiakos karşısına çıkıyor. Anadolu Efes maçı kazanırsa üst üste üçüncü kez Euroleague finalinde yer almış olacak.

Olympiakos-Anadolu Efes Maçı Ne Zaman?

Olympiakos-Anadolu Efes maçından bir kare


Olympiakos- Anadolu Efes maçı 19 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan mücadeleyi kazanan takım adını 2021-2022 sezonu Euroleague finaline yazdıracak. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta yer alan Stark Arena’daki maç, beIN Sports Haber ve Bein Sports 3 kanallarında yayınlanacak. Maçı Ukraynalı hakem Borys Ryzhyk.yönetecek.

Bu sezon Euroleague'de Olympiakos maç başına 80.4 sayı atıp 75.6 sayı yerken, Anadolu Efes rakip potaya 81.7 sayı bırakıp 79.2 sayı yedi. 

Euroleague Finali Ne Zaman, Saat Kaçta?

Anadolu Efes 2020-2021 Euroleague şampiyonluk kupasını kaldırırken

Euroleague dörtlü finalindeki diğer maç ise İspanya derbisi olacak. Normal sezonu lider tamamlayan Barcelona ile dördüncü sırada bitiren Real Madrid, saat 22:00’da karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, Olympiakos- Anadolu Efes maçının galibiyle 21 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00’da karşı karşıya gelecek. Eşleşmeleri kaybeden takımlar arasında oynanacak üçüncülük maçı ise aynı gün saat 17:00’da oynanacak. Tüm maçlar Bein Sports ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Anadolu Efes ve Olympiakos, Euroleague 2021-2022 sezonunda iki kere karşılaştı. İlk maçı Anadolu Efes İstanbul’da rahat kazanırken, deplasmandaki maç iki sayılık farkla Olympiakos’un olmuştu. İki takımın aralarındaki son beş maçın dördü Anadolu Efes’in galibiyetiyle sonuçlandı.