BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Frankfurt Rangers 18 Mayıs Exxen LİNK

18.05.2022 - 15:28

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Frankfurt Rangers 18 Mayıs Exxen LİNK

Avrupa’nın 2 numaralı kupası olarak bilinen UEFA Avrupa Ligi’nde final zamanı. 2021-2022 sezonunda finale çıkan takımlar Almanya temsilcisi Frankfurt ile İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers oldu. Bu keyifli final maçı, Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak. İspanya’nın Sevilla şehrinin ev sahipliği yapacağı karşılaşma öncesinde futbol tutkunlarının yöneldiği aramalar genel olarak şu şekilde: Frankfurt maçı izle, Rangers maçı izle, Frankfurt Rangers canlı izle, Frankfurt Rangers canlı maç izle, Frankfurt Rangers maç izle, Frankfurt Rangers bedava maç izle, Rangers maçı canlı izle, Exxen link, UEFA Avrupa Ligi final maçı izle, TV 8,5 online maç izle, bedava Exxen maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maç öncesi tüm güncel bilgileri sizler için derlemeye çalıştık.

FRANKFURT RANGERS CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

UEFA'nın final öncesi kupa paylaşımı

Eintracht Frankfurt Rangers Maçı Canlı Yayın Linki

Frankfurt Rangers İzleme Linki Frankfurt ve Rangers arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi final maçını TV8,5 ve Exxen kanallarından izlemek mümkün olacak.

Eintracht Frankfurt Rangers Maçı Canlı Takip

Günlerdir büyük bir heyecanla beklenen Frankfurt Rangers final maçında biletlerin tamamı satıldı. Güzel bir atmosferde oynanması beklenen karşılaşmaya dair canlı istatistik takibi yapmak isteyenler, UEFA’nın resmi sitesinden faydalanabilir.

FRANKFURT RANGERS MAÇI CANLI TAKİP

Frankfurt Yenilmeden Geldi

frankfurt taraftarları

Frankfurt takımı her ne kadar Bundesliga özelinde bu sene aradığını bulamasa da UEFA Avrupa Ligi’ne pek çok açıdan damga vurmayı başardı. Tarihinde ilk kez bu finalde yer alma başarısı gösteren Eintracht Frankfurt, buraya hiç yenilmeden ulaştı. İspanya’daki finalde bahis otoriteleri tarafından bir adım önde gösterilen Almanya temsilcisi, kendi ligini 42 puanla 11’inci basamakta tamamladı. Final aşamasına gelene dek toplamda 12 maça çıkan ekip, bu maçların 7 tanesinden galibiyet çıkardı. Son resmi maçlarında Mainz deplasmanından 2-2’lik skorla döndüler. Glasner’in talebeleri yarı finalde İngiltere’nin West Ham takımını elemeyi bildi.

Fenerbahçe ile Aynı Grupta Yer Aldılar

sevilla stadyum uefa finali

Alman ekibi Eintracht Frankfurt, finale çıkmanın heyecanını fazlasıyla yaşıyor. Taraftarların destek için günler öncesinden Sevilla’ya geldiği biliniyor. Başarılı takımın bu sene Fenerbahçe ile aynı grupta yer aldıklarını anımsatalım. Grup aşamasında bu iki takım önce Almanya’da, sonra ise İstanbul’da karşılaşmışlardı ve her iki maç da beraberlikle neticelenmişti. O grubu 12 puanla lider kapatan Frankfurt, toplamda 3 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı. Borre, Kamada ve Kostic gibi isimlerle final maçında etkili olmaları bekleniyor. Maç öncesinde Hinteregger, sakat olduğu için kadroda yer alamayacak.

Rangers Zor Rakipleri Eledi

rangers maç önü paylaşımı

Finalin bir diğer tarafını oluşturan Glasgow Rangers, Frankfurt’a karşı ilk kez resmi bir maçta mücadele edecek. İskoçya’da şampiyonluk yarışında bu sene Celtic’in 4 puan gerisinde kalan Rangers, teselliyi bu prestijli kupada arıyor. Bronckhorst’un öğrencileri bu sene çok ciddi takımları tek tek eleyerek müthiş bir iş çıkarmayı başardılar. Grup aşamasında Lyon’un ardından ikinci sırada tamamladıktan sonra Kızılyıldız, Dortmund, Braga ve Leipzig’i elemeyi bildiler. İlginç bir şekilde Rangers bu sene grup aşamasından sonra 3 Alman takımına karşı mücadele etmiş olacak. Alman devlerine karşı dirençli bir görüntü sergileyen Rangers, bu maçta taraftarlarından yoğun bir destek alacak. Glasgow Rangers son olarak 2008 senesinde Zenit ile bu kupada final oynamış ve o finali 2-0 kaybetmişti. Hatta o maçta temsilcimiz Fatih Tekke de forma şansı bulmuştu. Rangers 14 senelik aradan sonra bu defa şeytanın bacağını kırmak istiyor. Hagi, Morelos ve Helander gibi isimler, sakatlık probleminden dolayı forma giyemeyecek.