Euroleague Final Four beIN Sports Haber’de

18.05.2022 - 12:14

Euroleague Final Four beIN Sports Haber’de

THY Euroleague Final Four beIN Sports Haber’de. Perşembe-Cumartesi oynanacak tüm maçları beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

THY Euroleague’de çeyrek final serisinde Milano’yu 3-1 ile geçmeyi başaran Anadolu Efes, bir kez daha adını dörtlü finale yazdırdı. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Anadolu Efes'in, dörtlü finaldeki rakibi Olympiakos oldu. Yarı finalin diğer ayağında ise Barcelona ile Real Madrid final için karşılaşacak. 

Euroleague Final Four’da yayın programı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Sezon boyunca birçok mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports Haber, THY Euroleague Final Four’daki tüm maçları yine şifresiz yayınlayacağını duyurdu.

beIN Sports Haber’de Basketbol Şöleni

THY Euroleague’in son bölümünde oynanacak 4 karşılaşmayı da şifresiz yayınlayacak beIN Sports Haber, yayın programını açıkladı. Yarı finaller, üçüncülük maçı ve final karşılaşmasını beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Perşembe
  • 19.00 Olympiakos-Anadolu Efes
  • 22.00 Barcelona-Real Madrid

Cumartesi
  • 17.00 3'üncülük Maçı
  • 20.00 Final
1 FİNAL FOUR 18.5.2022.png      

Tekrar Barcelona ile Oynamak İstiyorum

Anadolu Efes, Milano’yu eleyerek adını dörtlü finale yazdırdı. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Anadolu Efes, bir önceki sezon ise final oynama başarısı göstermişti. Anadolu Efes, Milano’yu elemesiyle üst üste üçüncü kez Euroleague Final Four’da yer alacak.

Medya gününde İsmail Şenol’un sorularını yanıtlayan Ergin Ataman ise zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını dile getirdi. Sezon içinde birçok maça değinen tecrübeli çalıştırıcı, tekrar Barcelona ile karşılaşmak istediğini sözlerine ekledi. Barcelona maçında atıldıktan sonra hakemlerin çifte standardı olduğunu anladığını belirten Ergin Ataman, finale yükselip orada Barcelona ile yeniden karşılaşmak istiyor.

Anadolu Efes’in Barcelona eşleşmesi öncesinde ise Olympiakos’u geride bırakması gerekiyor. Karşılaşmada salonun yaklaşık %70’inin Olympiakos’u desteklemesi bekleniyor. Bir deplasman atmosferi yaşayacak Anadolu Efes, bu “deplasmandan” çıkmak zorunda. Ergin Ataman bu konuya da değindi. Deplasmanlara alışık olduklarını belirten Ataman, kendileri için bu durumun daha iyi bile olabileceğini sözlerine ekledi.

Euroleague Final Four’de önce Olympiakos-Anadolu Efes, ardından da Barcelona-Real Madrid maçlarını beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz. Karşılaşmalar aynı zamanda beIN Sports 3 ekranlarından da naklen yayınlanacak.