BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Bursaspor-Fenerbahçe Beko 17 Mayıs Tivibu Spor LİNK

17.05.2022 - 15:30

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Bursaspor-Fenerbahçe Beko 17 Mayıs Tivibu Spor LİNK

ING Basketbol Ligi çeyrek final eşleşmesinde EuroCup’taki başarısı ile herkesi gururlandıran Bursaspor ve Fenerbahçe Beko kozlarını paylaşıyor. Serinin ikinci ayağı bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Bu keyifli müsabakaya Tofaş Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Maç öncesinde basketbol tutkunları şu tip aramalara öncelik veriyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Bursaspor maçı izle, Bursaspor Fenerbahçe Beko canlı izle, Bursaspor Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Bursaspor Fenerbahçe Beko maç izle, Bursaspor Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Bursaspor maçı canlı izle, Tivibu Spor link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Karşılaşmaya dair güncel gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

BURSASPOR FENERBAHÇE BEKO CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerahçe Bursaspor maçı için hazırlanan görsel

Bursaspor Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Frutti Extra Bursaspor enerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Bursaspor’un yarı finale çıkmak adına mücadele edeceği karşılaşma, bu akşam Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

Bursaspor Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

EuroCup başarısından sonra ilgi odağı olan Bursaspor, taraftarına bu maçta güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor. Maçı FB TV’nin canlı yayınından takip ederek istatistiklere hakim olabilirsiniz.

BURSASPOR FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Avantajı Kaptı

Fenerbahçe Bursaspor maçından görüntüler

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, geçen sene finalde Efes’e karşı kaybedilen lig şampiyonluğunu bu sene kazanmak istiyor. INF Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçında sarı lacivertli ekip, Bursa temsilcisini 100-87 yenmeyi başardı. Güzel bir atmosferde oynanan maçta oyunun kilidi ikinci yarıda açıldı. Maçta Fransız yıldız De Colo, 27 sayı ile ön plana çıkan isim oldu. De Colo, attığı 27 sayının yanında yaptığı 5 asistle de fark yarattı. Ayrıca Booker 15 sayı ile pota altına son derece etkili bir görüntü sergiledi.

Pierre Bu Maçı Kaçıracak

Pierre Bursaspor ilk maç

Fenerbahçe Beko’da Bursaspor’a karşı oynanan ilk maçta alınan galibiyet her ne kadar   takım adına sevindirici olsa da Pierre’in yaşadığı sakatlık can sıktı. Takım için son derece önemli bir isim olan DyShawn Pierre’in sağlık durumuna dair kulüpten resmi bir açıklama yapıldı. Kanadalı oyuncunun çekilen MR’ı neticesinde bacak hamstring kasında yırtık tespit edildiği aktarıldı. Yıldız oyuncunun sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı tahmin ediliyor. Bu arada Fenerbahçe Beko’nun bu turu geçmesi durumunda muhtemel rakibi, Darüşşafaka-Gaziantep ikilisinden biri olacak.

Bursaspor Seriyi Uzatabilecek mi?

Bursaspor maç paylaşımı

Frutti Extra Bursaspor, ING Basketbol Süper Ligi’ni bu sene 8’inci basamakta tamamladı. Bu başarısı sayesinde lig lideri Fenerbahçe Beko ile çeyrek finalde karşılaşma şansı buldular. Kulüp Fenerbahçe Beko maçıyla beraber ilk kez play-off deneyimi yaşıyor. Fakat onlar için bu sene asıl etkileyici olan, ilk kez dahil oldukları EuroCup’ta finale kadar tırmanmış olmaları. Bursaspor, Avrupa’nın yüksek bütçeli ekiplerinden biri olan Virtus Bologna’ya finalde kaybederek EuroCup’ın ikincisi oldu. Fenerbahçe Beko ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ilk maçta Onuralp, attığı 18 sayı ile yıldızlaştı. Onuralp’in yanında Needham ve Holland da toplamda 31 sayılık katkı yaptı. Takımın bir numaralı skor opsiyonu olan Andrews’in bu maçta biraz daha etkili olması bekleniyor.