İsmail Şenol Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Takımı Tutuyor?

15.05.2022 - 21:48

İsmail Şenol Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Takımı Tutuyor?

Başarılı spor spikeri İsmail Şenol, uzun yıllardır ekranlarda basketbol maçlarına ses veriyor. Bein Sports’ta görev yapan Şenol, geçmişte pek çok farklı platformda çeşitli pozisyonlarda görev aldı. İsmail Şenol’un hayatıyla ilgili detaylar ve hangi takımı tuttuğu gibi sorular basketbol severler tarafından merak ediliyor. Peki İsmail Şenol kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtlar…

İsmail Şenol, uzun yıllardır sesiyle basketbol maçlarını unutulmaz kılıyor. Başarılı spikerin kariyeri ve hangi takımı tuttuğu sporseverler tarafından merak ediliyor. 

İsmail Şenol Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

İsmail Şenol

İsmail Şenol 14 Temmuz 1984'te doğdu. İzmir, Karşıyaka doğumlu Şenol 38 yaşında.  Başarılu spiker, ilk gençlik yıllarında atletizm ve futbol ile uğraştı. Çeşme'de yatılı olarak okurken iki sezon boyunca Çeşme Belediyespor'da futbol oynadı. 2002 yılında İstanbul'a eğitim için gelen Şenol, Yeditepe Üniversitesinde Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği bölümünü okuduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesinde FIFA-CIES Spor Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimini aldı. 

İsmail Şenol basketbolseverler.com, Yeditepeli.com ve batug.com’da amatör olarak NBA yazıları yazdı. Fanatik Basket’te yazıları yayınlandı. Aynı dönemde 6.Adam dergisinde de yazdı. 6. Adam’da eleman eksikliği sebebiyle fotoğrafçılıktan editörlüğe her görevde bulundu. Ardından SLAM dergisinde yardımcı editörlük yapmaya başladı. 2006’da NTV Spor’da başladığı kariyeri 12 sene sürdü. 2017’den bu yana beIN MEDIA GROUP’ta görev yapıyor.

İsmail Şenol Hangi Takımlı?

İsmail Şenol

Bein Sports’ta basketbol spikerliği yapan İsmail Şenol bir Karşıyaka taraftarı. Şenol’un aynı zamandan Fenerbahçeli olduğu iddia edilse de kendisi Karşıyakalı olduğunu ifade ediyor. Şenol geçmişte NBA ile ilgilense de artık Euroleague ile ilgili programlar yapıyor ve Turkish Airlines Euroleague maçları anlatıyor.