BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Karagümrük 15 Mayıs BEIN LİNK

15.05.2022 - 14:50

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Karagümrük 15 Mayıs BEIN LİNK

Beşiktaş derbisinde kaybetmeyen Fenerbahçe, bu hafta sahasında Fatih Karagümrük takımını ağırlıyor. Sat 19.00’da başlayacak olan maçın orta hakemi Halil Umut Meler. Maça Kadıköy Ülker Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maç öncesi ön plana çıkan arama sonuçları şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Karagümrük maçı izle, Fenerbahçe Karagümrük canlı izle, Fenerbahçe Karagümrük canlı maç izle, Fenerbahçe Karagümrük maç izle, Fenerbahçe Karagümrük bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle,  Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Her iki takıma dair güncel gelişmeleri sizler için derlemeye çalıştık.

FENERBAHÇE KARAGÜMRÜK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe sosyal medya kupa görseli

Fenerbahçe-Fatih Karagümrük Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Karagümrük İzleme Linki Ligin iyi futbol oynayan iki takımı, bu akşam Kadıköy’de karşı karşıya geliyor. Maç, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında.

Fenerbahçe-Fatih Karagümrük Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak bu keyifli karşılaşmayı canlı izleme şansı bulamayanlar, alternatif olarak istatistik takip sitelerine yöneliyor. Bu konuda yayıncı kuruluşun resmi sayfasından veya FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE KARAGÜMRÜK MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe’nin Yenilmezliği Sürüyor

Fenerbahçe karagümrük maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi’nin net şekilde en formda takımı durumunda. Yaptıkları müthiş çıkış sonrasında lider Trabzonspor ile bir dönem 20’lere yaklaşan puan farkını 9’a kadar indirdiler. İsmail Kartal önderliğinde büyük bir çıkış yakalayan sarı lacivertli ekip, ligin ikinci yarısının lideri olarak öne çıkıyor. Fenerbahçe ciddi eksiklerle çıktığı Beşiktaş maçından 1 puanla dönmeyi başardı. Öne geçmesine rağmen penaltı golüne engel olamayan başarılı ekip, en azından yenilmeme serisinin devam etmesinden dolayı sonuçtan memnun. Fenerbahçe bu son 2 haftada tek bir puan almayı başarabilirse Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyi garantileyecek. Konyaspor takımına 5 puan fark atan lig ikincisinde Mert Hakan cezalı. Öte taraftan Crespo, Arda, Kim ve Pelkas sakat durumda. Mesut ve Ozan ise henüz affedilmiş değil.

Karagümrük 5 Maçtır Yenilmiyor

Karagümrük fenerbahçe hazırlık

Volkan Demirel önderliğinde istikrarlı bir grafik çizen Fatih Karagümrük’ün son 5 haftadır bileği bükülmüyor. Takım neredeyse Avrupa potalarına girecek noktaya ulaştı. Sıralamada Beşiktaş’ın dahi üstüne çıkan İstanbul ekibinin matematiksel anlamda Avrupa şansı olsa da bu oldukça ufak bir olasılık. Son 3 haftadan 9 puan çıkaran Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta sonu Göztepe karşısında rahat bir galibiyet aldı. Fenerbahçe ile ilk yarıda oynadıkları maçta 9 kişi kalmalarına rağmen 1 puan çıkarmayı bilmişlerdi. Takımda özellikle genç oyuncu Emre Mor, ilk parladığı dönemlerden esintiler sunuyor. Bu maçta da muhtemelen Emre Mor, Karagümrük takımının en etkili kozu olacak gibi görünüyor. Fatih Karagümrük takımında Fenerbahçe maçı öncesinde herhangi bir sakat ya da cezalı oyuncu görünmüyor.

Volkan Demirel İlk Kez Kadıköy’de

volkan demirel antrenman

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Volkan Demirel, antrenörlük kariyerine son derece hızlı bir başlangıç yaptı. Tıpkı Emre Belözoğlu gibi futbolu bıraktıktan sonra kulüpte kalan ve bir süre burada yardımcı antrenörlük yapan Volkan Demirel, daha sonrasında kısa bir süre yayıncı kuruluşta yorumculuk yapmıştı. Yorumlarıyla da büyük ses getirmeyi başaran eski milli kaleci, ilk teknik direktörlük teklifini Karagümrük takımından almıştı. Bu şansı son derece iyi bir şekilde kullanan Volkan Demirel, teknik direktörlük kariyerine etkileyici bir başlangıç yaptı. Volkan Demirel, Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra ilk kez Kadıköy’e rakip takımın teknik direktörü olarak gelecek. Demirel, hafta arasında yaptığı açıklamada kariyerinin çok önemli bir çoğunluğunu geçirdiği Fenerbahçe’ye karşı rakip olmanın hem tuhaf hem de heyecan verici bir duygu olduğunu söyledi. Genç teknik direktör sözlerini, “Kendi büyüdüğüm evimde olacağım” şeklinde sürdürdü.

Fenerbahçe Karagümrük Maçı Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Tisserand, Serdar Aziz, Nazım Sangare, Gustavo, Zajc, Rossi, İrfan Can, Osayi Samuel, Serdar Dursun
Fatih Karagümrük: Viviano, Caner Erkin, Luckassen, Burak, Biraschi, Jimmy Durmaz, Biglia, Emre Mor, Borini, Musa, Pesic