BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Altay 15 Mayıs BEIN LİNK

15.05.2022 - 13:01

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Altay 15 Mayıs BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 37’nci haftası, oldukça keyifli bir müsabakaya sahne oluyor. Şampiyonluğunu 2 hafta önce resmi olarak ilan eden Trabzonspor, küme düşmesi netleşen Altay ile karşılaşıyor. Trabzonspor’un Altay’ı ağırlayacağı maç, şampiyonun sahasında oluşan tahribat nedeniyle İstanbul’da oynanacak. Bugün saat 16.00’da başlayacak olan maç öncesi gerçekleştirilen aramalar şu şekilde: Trabzonspor maçı izle, Altay maçı izle, Trabzonspor Altay canlı izle, Trabzonspor Altay canlı maç izle, Trabzonspor Altay maç izle, Trabzonspor Altay bedava maç izle, Trabzonspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava futbol izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maçla alakalı ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok bilgi, içeriğimizin devamında sizlerle.

TRABZONSPOR-ALTAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor kupa töreni

Trabzonspor-Altay Maçı Canlı Yayın Linki 

Trabzonspor-Altay İzleme LinkiŞampiyonluğunu ilan etmek için 4 puana ihtiyacı olan Trabzonspor, zorlu Adana Demirspor deplasmanında kazanmak istiyor. Liderin zorlu sınavı, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak.

Trabzonspor-Altay Maçı Canlı Takip

Adana Demirspor Trabzonspor karşılaşmasını beIN Sports HD 1 üzerinden izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, istatistik takibi için yayıncı kuruluşun resmi sitesinden yararlanabilir.

TRABZONSPOR ALTAY MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR ALTAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

İstanbul’daki Maça İlgi Büyük

Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları

Spor Toto Süper Lig’de yıllar sonra şampiyonluğunu ilan eden ve oynadığı pozitif futbolla herkesin beğenisini kazanan Trabzonspor, kutlama havasından pek çıkabilmiş değil. Nitekim şampiyonluğun ilan edildiği Antalyaspor maçından sonra Hatayspor’da oyun konsantrasyonundan uzak bir görüntü sergilediler ve 2 puan kaybettiler. Daha da önemlisi Türkiye Kupası’ndan Kayserispor’a 4-2 kaybederek elendiler. Böylece sezonu çifte kupayla kapatma hayalleri Trabzonspor için başka bir bahara kalmış oldu. Bordo mavili ekipte kupadan elenmenin üzüntüsü olsa da camia kutlamalara hız vermeden devam ediyor. Bu hafta Altay ile oynayacakları maçı, Trabzon yerine teknik problemlerden dolayı İstanbul’da oynayacaklar. İstanbul Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan maça İstanbul’da yaşayan Trabzonluların yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Trabzonspor Kupasını Aldı

Trabzonspor futbolcuları şampiyonluk kutlamaları

Trabzonspor, her ne kadar farklı şehirlerde büyük kutlama organizasyonları yapsa da resmi kutlama günlerdir büyük bir heyecanla bekleniyordu. Trabzonspor’un kendi sahasında organize ettiği kupa seremonisine dair detaylar, sosyal medyada büyük yankı buldu. Pek çok sanatçının dahil olduğu kutlamalar oldukça renkli sahnelere tanıklık etti. Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında sahne alan isimler arasında; şarkısı FIFA’nın resmi Twitter sayfasından paylaşılan Demet Akalın dışında Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Mero ve Yener Çevik gibi isimler yer aldı. Dün akşama damga vuran kutlamalar, Bein Sports Haber kanalından canlı olarak yayınlandı. Oyuncular kutlamaların sonrasında özel bir uçakla saat 23.00’da İstanbul’a hareket etti.

Altay Prestij Maçlarına Çıkıyor

İzmir’in siyah beyazlı tarihi kulübü Altay, yıllar sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig’e ilk senesinde veda ediyor. Göztepe ile beraber küme düşen iki İzmir takımından biri olan Altay, geçen haftaya kadar kümede kalmak adına yoğun bir mücadele örneği gösterdi. Altay İzmir’de geçen hafta Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Öncesinde Gaziantep FK takımının haftayı 1 puanla kapatması, küme düşmeye resmiyet kazandırmıştı. Bir sonraki sezonda TFF 1.Lig’de mücadele etmek zorunda kalan Altay, en azından şampiyona karşı bir maç kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarından sonra bu maçı oynamak zorunda kalması, Altay için bir avantaj olarak öne çıkıyor. Siyah beyazlı ekipte bu maç öncesinde forvet oyuncusu Deniz Kadah sakat olduğu için kadroda yer alamayacak.

Trabzonspor - Altay Muhtemel 11'ler 

 Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Ahmetcan, Vitor Hugo, İsmail Köybaşı, Hamsik, Visca, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius 

 Altay: Cihan, Eric, Thiam, İbrahim, Cebrail, Kazımcan, Ceyhun, Thaciano, Poko, Rodriguez, Kappel