BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Göztepe-Beşiktaş 15 Mayıs BEIN LİNK

15.05.2022 - 09:54

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Göztepe-Beşiktaş 15 Mayıs BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de maçların önemli bir kısmı bugün gündüz kuşağında oynanacak. Bu maçlardan biri olan Göztepe Beşiktaş maçı saat 16.00’da başlayacak. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka öncesi öne çıkan arama sonuçları şu şekilde: Göztepe maçı izle, Beşiktaş maçı izle, Göztepe Beşiktaş canlı izle, Göztepe Beşiktaş canlı maç izle, Göztepe Beşiktaş maç izle, Göztepe Beşiktaş bedava maç izle, Göztepe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava futbol izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Sakat oyuncuları son durumları, takımların form seviyeleri ve canlı yayın detayları sizlerle!

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ  MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Göztepe-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Göztepe Beşiktaş İzleme Linki Ligden düşmesi birkaç hafta önce netleşen Göztepe, taraftarına güzel bir armağan vermek istiyor. Göztepe Beşiktaş maçı beIN Sports HD 2 kanalından futbol severlerle buluşacak.

Göztepe-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Göztepe Beşiktaş karşılaşmasını canlı olarak takip etmek adına Beşiktaş’ın ya da yayıncı kuruluşun resmi sitesinden faydalanmanız mümkün.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Derbide Kaybetmedi

beşiktaş göztepe maçı hazırlık

Beşiktaş, yeni teknik direktörü ile ilk kez Vodaone Park’ta bir derbi maçına çıkma şansı buldu. Maçın hemen başında Fenerbahçe golü bulmasına rağmen çok hızlı bir şekilde reaksiyon veren takım, 90 dakika neticesinde sahadan 1 puanla ayrıldı. Beşiktaş aynı zamanda maçın ilk yarısında bir penaltı atışından da yararlanamadı. Taraftarlar alınan beraberliğe rağmen maç sonunda oyuncuları ve teknik ekibi alkışladı. Beşiktaş derbi sonrasında İzmir’de Göztepe karşısında galibiyet arayacak. Trabzonspor kupadan elendiği için Beşiktaş’ın Avrupa kupalarına gitme şansı tamamen bitti. Bu nedenle Göztepe maçı Beşiktaş için hedefsiz bir maç olarak öne çıkıyor. Rıdvan Yılmaz’ın kart cezalısı olduğu için kadroda olmadığını anımsatalım. Ayrıca Mehmet Topal, Mert Günok ve Gökhan Töre sakat.

Göztepe  Taraftarıyla Son Kez Buluşuyor

göztepede beşiktaş maçı hazırlıkları

Göztepe, uzun seneler boyunca istikrarlı bir şekilde tutunmayı başardığı Süper Lig’de bu sene çöküş yaşadı. Ligin ilk yarsında kendine orta sıralardan yer bulsa da ikinci yarıda büyük bir düşüş yaşayan sarı kırmızılı ekip, bir diğer İzmir ekibi olan Altay ile beraber seneye TFF 1.Lig’de mücadele verecek. Takım son 13 haftada hanesine galibiyet yazdırabilmiş değil. Yılın başında Başakşehir’e karşı kazandıktan sonra müthiş bir düşüş yaşayan Göztepe’de Tomas da beklenen etkiyi gösteremedi. Beşiktaş maçı, bu sene Süper Lig özelinde Göztepe’nin taraftarıyla buluştuğu son maç olacak. Bu nedenle taraftarın maça ilgi göstermesi bekleniyor. Di Santo, Halil, Tijanic ve Lourency gibi isimlerle etkili olmaya çalışacaktır. Defanstan Angel, sakat olduğu için bu maçı kaçıracak.

Göztepe’de Yönetim Belirsizliği Sürüyor

Mehmet Sepil açıklama

Göztepe bir yandan küme düşmenin verdiği hayal kırıklığını yaşarken diğer yandan da yönetimde oluşan belirsizliklerle mücadele etmeye çalışıyor. Yakın zaman önce Göztepe başkanlığından ayrıldğını açıklayan ve yeni adayların ortaya çıkması için yardımcı olmak istediğini ifade eden Mehmet Sepil, dün basın toplantısı gerçekleştirdi. Bu toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sepil, hem kulübün geleceği hakkında bilgiler aktardı hem de Abramovich söylentilerine yanıt verdi. Bilindiği üzere Göztepe anonim şirket modeliyle yönetilen bir kulüp. Sepil ise kulüp hisselerinin önemli bir çoğunluğunu elinde bulunduruyordu. Abramovich haberlerinin İngiltere kaynaklı olduğunu ve kendisinin Rus iş adamıyla hiç görüşmediğini ifade eden Sepil, şu ana dek en ciddi yatırımcıların Danimarkalılar olduğunu aktardı.