BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Bursaspor 15 Mayıs Tivibu Spor LİNK

15.05.2022 - 09:42

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Bursaspor 15 Mayıs Tivibu Spor LİNK

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde play-off heyecanı bu hafta oynanan karşılaşmalarla başladı. Dikkat çekici eşleşmelerden biri de hiç şüphesiz ki Fenerbahçe Bursaspor müsabakası. Eurolig’den elendikten sonra gözünü lige çeviren Fenerbahçe Beko, çeyrek finalde sezonun flaş ekibi Bursaspor ile karşılaşıyor. Bugün saat 15.00’da başlayacak olan bu keyifli eşleşme öncesinde basketbol severler genel olarak şu tip arama sonuçlarına yöneliyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Bursaspor maçı izle, Fenerbahçe Beko Bursaspor canlı izle, Fenerbahçe Beko Bursaspor canlı maç izle, Fenerbahçe Beko Bursaspor maç izle, Fenerbahçe Beko Bursaspor bedava maç izle, Bursaspor maçı canlı izle, Tivibu Spor link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair bütün detaylara gelin daha yakından göz atalım.

FENERBAHÇE BEKO BURSASPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko Bursaspor maç görseli

Fenerbahçe Beko Bursaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko Bursaspor İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Bursaspor’u karşı karşıya getirecek olan kritik eşleşmeye Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapıyor. Maç, ülkemizde Tivibu Spor 2 kanalından yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko Bursaspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko, taraftarının desteğini arkasına alarak Bursaspor eşleşmesinde avantajı elde etmek istiyor. Maç istatistiklerini canlı takip etmek için FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO BURSASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Kararlı Başlamak İstiyor

Guduric Antrenman

Bu sene Eurolig’de pek çok talihsizlikle karşı karşıya kalan Fenerbahçe Beko, uzun bir zaman sonra ilk kez play-off resminin dışında kaldı. Bu tablo karşısında taraftarını ciddi bir hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe Beko, lige odaklanmak durumunda. Sarı lacivertli ekip, Avrupa macerasını tamamladıktan sonra çıktığı 3 lig maçını da galip bitirdi ve bu sayede ev sahibi avantajını tüm eşleşmelerde eline geçirmiş oldu. Normal sezonu lider kapatan Fenerbahçe Beko, çeyrek finalde hata yapmak istemiyor. Rakip ise Eurocup’taki başarısıyla ülke basketbolunu gururlandıran Bursaspor. Ligdeki yabancı sınırlamasından dolayı bazı oyuncular zorunlu biçimde kadro dışında olacak. Yine de Fenerbahçe bench kalitesi ve deneyimiyle maçın ve turun net favorisi durumunda.

Bursaspor Çok Öz Güvenli

Buraspor final maçından sonra yurda döndü

Frutti Extra Bursaspor takımı, son maçlarda ortaya koyduğu öz güvenle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Maçlarda favori gösterilmemenin verdiği rahatlıkla Eurocup’ta dişli rakiplerini tek tek eleyen Bursaspor, Virtus Bologna’ya finalde kaybetti. Finalde alınan bu yenilgi ile beraber Bursaspor, Eurolig biletini de elinden kaçırmış oldu. Yine de takım, bu sene yaptıklarıyla sadece ülkemizde değil tüm Avrupa’da büyük bir saygı kazanmayı başardı. İlk kez mücadele ettikleri organizasyonda finale çıkma başarısı gösteren Bursa temsilcisi, şimdi ligde benzer bir sürprizi Fenerbahçe Beko’ya karşı yapmak istiyor. Needham, Andrews, Onuralp, Hayes ve Holland gibi fark yaratan oyuncularla sonuca giden Bursaaspor, normal sezonu 8’inci sırada tamamladı. Sezon içinde burada oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Beko 3 sayıyla yenmişti. Sezonu daha önce kapatmak zorunda kalan Tolga haricinde takımda bir eksik söz konusu değil.

Fenerbahçe Beko’da Djordjevic ile Yollar Ayrılıyor mu?

Fenerbahçe Koçu Djordjevic

Fenerbahçe Beko’da alınan yenilgilerin ve Eurolig’deki başarısızlığın faturası koç Djordjevic’e çıkabilir. Obradovic’ten sonra takıma dahil olan ikinci koç olan Djordjevic, söylentilere kulak asmayarak takımı play-off maçlarına hazırlamaya çalışıyor. Sırp koç, geçen sene Bologna’yı İtalya Ligi’nde şampiyon yaparak Fenerbahçe Beko’ya gelmişti. Sakat oyuncuların çoğaldığı dönemde bulduğu çözüm ve oynattığı basketbolla beğeni toplayan koçun son dönemi ise pek parlak değil. Yöneticiler, Djordjevic’in alternatiflerini yavaş yavaş belirlemiş durumda. Adaylar arasında İtoudis ve Xavi Pascual, en dikkat çeken isimler arasında. Her şeye karşın az da olsa Djordjevic’in takımda kalma olasılığı bulunuyor. Bu senaryo takımın bu sene lig şampiyonluğunu kazanmasına bağlı gibi görünüyor.