2021/22 Premier Lig 37’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

15.05.2022 - 02:00

2021/22 Premier Lig 37’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 37’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Özellikle Şampiyonlar Ligi’ne katılma ve kümede kalma yarışının nefes kestiği Premier Lig’de 1 mücadele A Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

Premier Lig’de son iki haftaya girildi. Kritik karşılaşmaların oynanacağı 37’nci haftada her hafta olduğu gibi 1 mücadele A Spor ekranlarında olacak. Bu hafta alt sıraları yakından ilgilendiren bir mücadeleyi seçen A Spor, Leeds United-Brighton karşılaşmasını naklen yayınlayacak. Leeds United-Brighton mücadelesini, Pazar 16.00’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Leeds United 3 Maçtır Kaybediyor

İyi sonuçlar alarak alt sıralardan kurtulan Leeds United, son 3 haftayı puansız kapadı. Alınan mağlubiyetler sonrasında yine küme düşme hattına giren Leeds United, son iki haftada 6 puan çıkarmak zorunda.

Geçtiğimiz hafta Arsenal karşısında 10 kişi mücadele eden ve karşılaşmayı kaybeden Leeds United, benzer bir durumu hafta içi Chelsea karşısında yaşadı. Rakipleri Everton ve Burnley’den bir maç fazlası bulunan Leeds United, kalan iki maçı kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

                      1 ol 15.5.2022.jpg      

Hedefsizlik Brighton’a Yaradı

Ligde iyi başlangıç yapan ardından kötü sonuçlar alarak iddiasız kalan Brighton, son haftalarda yeniden toparlandı. Son 6 haftada 13 puan toplayan Brighton, bu süreçte Arsenal, Tottenham ve Manchester United gibi ekipleri mağlup etmeyi başardı.

Kalan iki hafta için iddiası bulunmayan Brighton, önce Leeds deplasmanına çıkacak. Ardından da West Ham maçıyla sezonu kapayacak.
2 ol 15.5.2022.jpg      

Son 10 Maçta Tek Leeds Galibiyeti

İki ekip arasında oynanan maçlarda Brighton’ın üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 10 maçta Leeds United rakibini yalnızca 1 kez mağlup edebildi. Bu maçlarda Brighton rakibini 8 kez mağlup ederken, bir karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Oynanan son 10 karşılaşmada Leeds United, rakip fileleri sadece 3 kez havalandırabildi.

Ligde kalmak için mutlak 3 puana ihtiyaç duyan Leeds United ile son haftalarda iyi sonuçlar alarak dikkat çeken Brighton arasındaki bu keyifli mücadele, Pazar 16.00’dan itibaren şifresiz yayınla A Spor’da.