Hande Baladın Kaç Yaşında, Sevgilisi Var mı? Hande Baladın'ın Sosyal Medya Hesapları!

14.05.2022 - 22:41

Hande Baladın Kaç Yaşında, Sevgilisi Var mı? Hande Baladın'ın Sosyal Medya Hesapları!

Milli takımın ve Eczacıbaşı’nın yetenekli voleybolcusu Hande Baladın hem başarıları hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Genç sporcu sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin arasında yer almaya devam ediyor. Hande Baladın’ın kariyeri ve özel yaşamı da oldukça merak ediliyor. Hande Baladın kaç yaşında, sevgilisi kim, sosyal medya hesapları neler? İşte voleybolun yetenekli ismi hakkında tüm merak edilenler.

Hande Baladın uzun süredir sosyal medyanın gündeminde. Milli takımın yetenekli oyuncusu, sempatik tavırları ve başarılı kariyeriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Hande Baladın’ın hem spor yaşamı hem de özel hayatıyla ilgili merak edilenler.

Hande Baladın Kaç Yaşında, Boyu Ne Kadar?

Hande Baladın

Hande Baladın 1 Eylül 1997 yılında Kütahya’da doğdu. Türkiye A milli voleybol takımının oyuncusu olan Baladın, Eczacıbaşı takımında forma giyiyor. Voleybola orta oyuncu olarak başlayan Baladın, Eczacıbaşı’nın altyapısında yetişti. Hande Baladın’ın boyu 1.90 metredir. Baladın, 2014 yılından beri smaçör olarak oynamaktadır. 

2015-2016 sezonunda Eczacıbaşı'da A Takım’a yükselen oyuncu, 2018-2019 sezonunda deneyim edinmesi amacıyla Galatasaray’da kiralık olarak oynadı. 2019-2020 sezonunda Eczacıbaşı'na geri döndü. 71 kg ağırlığındaki oyuncu milli takım ile Avrupa Şampiyonalarında 2 bronz, 1 gümüş madalya kazandı. 

Hande Baladın'ın Sevgilisi Var mı?

Hande Baladın

Hande Baladın’ın adı geçtiğimiz aylarda  Anadolu Efes takımında forma giyen Erten Gazi ile anıldı. Sosyal medyada birlikte görüntü veren iki ismin sevgili oldukları konuşuldu. Bir reklam çekimi için bir araya gelen ikili birbirlerine yakıştırılsa da iki taraftan da bu yönde bir açıklama gelmedi. 24 yaşındaki Ertan Gazi K.K.T.C. doğumlu ve 2020-2021 sezonundan itibaren Anadolu Efes forması giyiyor.

Hande Baladın'ın Sosyal Medya Hesapları

Hande Baladın

Hande Baladın sosyal medyada oldukça aktif bir isim. Baladın’ın Instagram’da 700 binin, Twitter’da ise 60 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Instagram’da hesabı onaylı olan Baladın, Twitter’a göre Instagram’ı daha fazla kullanıyor. Hande Baladın’ın Instagram hesabı https://www.instagram.com/handebaladin/, Twitter hesabı: https://twitter.com/handebaladin