BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Chelsea-Liverpool 14 Mayıs Tivibu Spor LİNK

14.05.2022 - 14:52

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Chelsea-Liverpool 14 Mayıs Tivibu Spor LİNK

İngiltere’nin en prestijli kupalarından biri olan FA Cup’ta final zamanı geldi. Chelsea ve Liverpool’un karşı karşıya geleceği final maçı, Türkiye saatiyle 18.45’te başlayacak. Tarihi Wembley Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı final öncesi trend aramalar şu şekilde: Chelsea maçı izle, Liverpool maçı izle, Chelsea Liverpool canlı izle, Chelsea Liverpool canlı maç izle, Chelsea Liverpool maç izle, Chelsea Liverpool bedava maç izle, Liverpool maçı canlı izle, Tivibu Spor link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri, FA Cup Lig maçı izle. Maça dair tüm detayları içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

CHELSEA LİVERPOOL CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Liverpool Wembley Antrenman

Chelsea-Liverpool Maçı Canlı Yayın Linki

Chelsea-Liverpool İzleme Linki Uzun zamandan bu yana heyecanla beklenen FA Cup finalinde Chelsea ve Liverpool kozlarını paylaşacak. Maç ülkemizde Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

Chelsea-Liverpool Maçı Canlı Takip

Chelsea Liverpool FA Cup final maçını izlerken diğer yandan da istatistik takibi yapmak istiyorsanız, her iki kulübün de resmi sitelerinden faydalanmanız mümkün.

CHELSEA LİVERPOOL MAÇI CANLI TAKİP

Chelsea Lig Kupası Finalinde Kaybetmişti

Chelsea'nin hazırladığı FA Cup görseli

Chelsea ve Liverpool takımları bu sene ikinci defa bir final maçına çıkıyorlar. Kısa bir süre önce İngiltere Lig Kupası finalinde bu iki takım karşılaşmış ve kazanan taraf penaltılar sonucunda Liverpool olmuştu. Chelsea son dönemlerde ligde pek de güven vermeyen bir görüntü çiziyordu. Özellikle kulübün satış sürecindeki belirsizlik, bazı maçlarda futbolcuları olumsuz etkiledi. Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e çeyrek finalde elenen Chelsea, Premier Lig’de şu an itibarıyla kendini ilk 4 potasına atmış durumda. Takım seneye Şampiyonlar Ligi’nde olmayı büyük ölçüde garantilemiş görünüyor. Ligde 3 maçta 7 puan kaybettikten sonra geçen hafta Leeds karşısında nihayet kazanabildiler. Tuchel’in öğrencileri Wembley’deki finale oldukça iddialı bir şekilde geliyor.

Liverpool Aston Villa Karşısında Moral Buldu

Liverpool'un hazırladığı FA Cup görseli

Liverpool, bu sene bütün kulvarlarda üst düzey bir mücadele veriyor. Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkma başarısı gösteren takım, Premier Lig sahnesinde ise her sene olduğu gibi yine City ile kıyasıya bir rekabet içerisinde. Öte yandan 27 Şubat günü oynanan finalde Chelsea’yi devirip Lig Kupası’nda zafere ulaşmışlardı. Bütün bu mücadeleyi bir kupayla daha taçlandırmak isteyen Kırmızılar, Wembley’de tarihi bir maça çıkıyor. Liverpool, hatırlanacağı üzere bir önceki turda City’i 3-2’lik skorla devirmişti. Ligde ise 2 hafta önce Tottenham ile berabere kaldıkları için City’nin 3 puan gerisine düştüler.  Geçen hafta Aston Villa gibi zor bir deplasmandan çıkmayı başardılar.

Liverpool Hasrete Son Verebilecek mi?

Liverpool'dan Salah Paylaşımı

Liverpool her ne kadar son dönemlerde önemli başarılara imza atmış olsa da FA Cup özelinde istediği noktada değil. Takımın bu kulvarda elde ettiği son kupa 2006 yılına ait. 16 yıldır bu kupaya uzanamayan Liverpool, bu defa oldukça motive görünüyor. Nitekim oyuncuların ve Klopp’un açıklamaları da bu yönde. Bu arada Liverpool tarafında Fabinho, kas sakatlığından dolayı kadroda yer alamayacak. Chelsea tarafında ise Odoi ve Chilwell’in oynayamayacağı biliniyor. Ayrıca Kante ve Kovacic’in durumu belirsizliğini koruyor.

Chelsea Liverpool Maçı İlk 11'ler

Chelsea: Mendy, Chalobah, Thiago Silva, Rudiger, James, Kovacic, Jorginho, Alonso, Mount, Lukaku, Pulisic
Liverpool: Alisson, Alexander Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Henderson, Thiago, Keita, Diaz, Salah, Mane