BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Bandırmaspor Bursaspor 14 Mayıs TRT Spor LİNK

14.05.2022 - 11:41

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Bandırmaspor Bursaspor 14 Mayıs TRT Spor LİNK

TFF 1.Lig’de hem zirvenin hem de alt sıraların düğümü çözülüyor. Yakın geçmişinde Süper Lig şampiyonluğu bulunan Bursaspor, Bandırmaspor deplasmanında kazanarak TFF 1.Lig’e tutunmayı hedefliyor. Bandırmaspor ise play-off kotasında olmayı garantilediği için nispeten daha rahat durumda. Maç öncesi futbol severlerin gerçekleştirdiği trend aramaların şu şekilde olduğunu görüyoruz: Bandırmaspor maçı izle, Bursaspor maçı izle, Bandırmaspor Bursaspor canlı izle, Bandırmaspor Bursaspor canlı maç izle, Bandırmaspor Bursaspor maç izle, Bandırmaspor Bursaspor bedava maç izle, Bursaspor maçı canlı izle, TRT Spor link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Karşılaşmaya ilişkin güncel bilgileri içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

BANDIRMASPOR BURSASPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

bursaspor taraftarı

Bandırmaspor Bursaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Bandırmaspor Bursaspor İzleme Linki Bandırmaspor Bursaspor müsabakası, TFF 1.Lig’de hem alt hem de üst sıraları yakından ilgilendiriyor. Maç TRT Spor’dan dönüşümlü olarak ekranlara gelecek. Dileyenler maçı aynı zamanda beIN Sports HD 2 kanalından da izleyebilecek.

Bandırmaspor Bursaspor Maçı Canlı Takip

Bandırmaspor ile Bursaspor’u karşı karşıya getirecek olan maçı canlı olarak takip etmek isterseniz, maçın iki yayıncısından biri olan Bein Sports’un resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.

BANDIRMASPOR BURSASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Bursaspor için Tamam ya da Devam Maçı

Bursaspor gol sevinci

Bursaspor muhteşem taraftarıyla beraber Süper Lig özlemine son vermek istiyordu. Ancak alınan sonuçlar onları hiç de düşünmedikleri bir noktaya kadar sürükledi. Yeşil beyazlı ekip, gelinen noktada kümede kalma mücadelesi veriyor. 34 hafta sonunda 11 galibiyet elde eden Bursaspor, 41 puanla 16’ncı basamakta konumlanıyor. Küme düşme hattındaki mücadele, şu anda 8 takımı doğrudan ilgilendiriyor. Bursaspor bu nedenle önce kazanmak, sonra da rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Bursa temsilcisi geçen hafta son saniyelerde gelen golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Lig ikincisine karşı alınan bu galibiyet, moral açısından bu haftaya yansıyabilir.

Küme Düşme Hattı Kızıştı

TFF 1.Lig’de artık son 2 haftaya girildi. Küme düşme hattında Menemenspor, Bursaspor, Kocaelispor ve daha önceden düştüğü kesinleşen Balıkesirspor bulunuyor. Küme düşme hattının hemen üzerinde ise Altınordu, Boluspor, Gençlerbirliği gibi takımlar söz konusu. Altınordu bu hafta kendi sahasında lig sonuncusu Balıkesirspor ile karşılaşacak. Bu nedenle Altınordu’nun bu haftayı 3 puana geçmesi bekleniyor. Pek çok şehir takımının içinde olduğu mücadeleden kimin zaferle kimin hayal kırıklığı ile ayrılacağını önümüzdeki hafta sonu görme şansımız olacak.

Bandırmaspor Play-off Biletini Kaptı

Bandırmaspor taraftarı

Balıkesir’in iki temsilcisinden biri olan Bandırmaspor, Süper Lig özlemini bu sene sona erdirmek istiyor. Şehir daha şimdiden Süper Lig havasına girmiş durumda. Play-off potasını rahat bir şekilde garantileyen takım, bu sene oldukça iyi bir performans gösterdi. Son 2 haftada alınacak sonuçlara göre Bandırmaspor’un yarı finaldeki rakibi belli olacak. Takım şu anda 58 puanla 3’üncü basamakta konumlanıyor. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olan Bandırmaspor, 3 haftalık yenilgi serisinden sonra nihayet geçtiğimiz hafta Balıkesir derbisinde 3 puan almayı başardı. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı Bandırmaspor 1- kazanmayı başarmıştı.