13-14-15 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

12.05.2022 - 18:10

13-14-15 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Avrupa’da liglerin yavaş yavaş sonuna yaklaşılıyor. Heyecanın devam ettiği liglerden karşılaşmaları seçtiğimiz 13-14-15 Mayıs Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününe basketbolla başlıyor, ardından İngiltere’de kritik bir maça konuk oluyoruz. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

02.00 Philadelphia 76ers-Miami Heat: Embiid’in geri dönmesiyle beklenenden daha rekabetçi geçen Philadelphia-Miami serisinin 5’inci maçı son derece kritik olacak. Karşılaşma 76ers için ya tamam ya devam maçı. Heat ise Jimmiy Butler önderliğinde konferans finaline yükselmek istiyor. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

19.30 Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes: Kötü bir normal sezon yaşayan Pınar Karşıyaka, çeyrek finalde Anadolu Efes’in işini zorlaştırmaya çalışacak. Seriyi yeniden İstanbul’a taşımak isteyen Pınar Karşıyaka ile bu seriyi bir an önce bitirip Euroleague’e odaklanmak isteyen Anadolu Efes arasındaki keyifli mücadele, Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

21.45 Luton-Huddersfield: Championship’te play-off sezonun en eğlenceli dönemine girildi. Premier Lig’e yükselecek son takım belli olacak. Play-off yarı final ilk maçında Luton’un konuğu Huddersfield. Adebayo’nun yıldızlaştığı sezonu Premier Lig ile süslemek isteyen Luton ile ligin son haftalarındaki galibiyet serisini play-offa taşımak isteyen Huddersfield arasındaki keyifli mücadele, beIN Sports 2 ekranlarında olacak.
1 öneçıkanlar 12.5.2022.webp      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününe konferans yayını ile başlıyoruz. Ardından İngiltere ve Fransa’ya uzanacağız. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

16.00 TFF 1'inci Lig Konferans Yayını: TFF 1'inci Lig’de kümede kalma savaşı nefesleri kesiyor. Bunun yanında Eyüpspor ile Tuzlaspor da play-off için bir yarış içerisindeler. Tüm maçların aynı saatte başlayacağı TFF 1'inci Lig’de konferans yayınını TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

18.45 Liverpool-Chelsea: İngiltere’nin en prestijli kupası FA Cup, sahibini buluyor. Katıldığı tüm turnuvalarda finale yükselen Liverpool ile son haftaları formsuz geçiren Chelsea karşı karşıya geliyor. Bu dev finalin adresi Tivibu Spor 3.

22.00 Rennes-Marsilya: Fransa’da haftanın maçı Rennes ile Marsilya arasında oynanacak. İki ekibin de öncelikli hedefi ilk 3. Marsilya’nın 3 puan avantajı bulunuyor ama burada mağlubiyet yaşamaları bir anda son haftaya beklemedikleri noktada girmelerine sebep olabilir. Rennes ise kazanarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermek için önemli bir adım atmak istiyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 3 ekranlarında olacak.
2 öne çıkanlar 12.5.2022.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü yine basketbol ile açıyoruz. Ardından İngiltere ve İtalya’da iki harika futbol maçı bizleri bekliyor.

15.00 Fenerbahçe Beko-Bursaspor: Kötü bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Beko’da tek hedef lig şampiyonluğu. Bunun için son haftaların en formda ekiplerinden Bursaspor’u mağlup etmeleri gerek. Serinin ilk maçını, Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

16.00 West Ham-Manchester City: Şampiyonluğun düğümünü çözebilecek maçlardan biri Londra’da oynanacak. Manchester City’nin bu deplasmandan üç puan çıkarması, şampiyonluk için dev bir adım atmasını sağlayacak. West Ham ise ilk 6 hedefi doğrultusunda kazanmak istiyor. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

19.00 Milan-Atalanta: Milan, son haftalarda kötü oynayarak kazanıyordu. Verona maçında oldukça iyi bir oyun oynadılar ve galibiyeti elde ettiler. Atalanta önünde kazanmaları son haftaya büyük avantajla girmelerini sağlayacak. Kaybetmeleri durumunda ise ibre Inter’e dönecek. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.
3 öne çıkanlar 12.5.2022.jpg      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor TFF 1'inci Lig’de konferans yayınına imza atacak. Cumartesi 16.00’dan itibaren tüm karşılaşmaları TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

TRT Spor Yıldız’da Cumartesi 18.00’deki Gaziantep Basket-Darüşşafaka BSL play-off çeyrek final serisi ilk maçı şifresiz yayınlanacak.

A Spor, Pazar günü Premier Lig’den bir karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Şifresiz ekranlara gelecek mücadele, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Tivibu Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisini şifresiz yayınlamaya devam edecek. Ayrıca Cumartesi 16.30’daki Bundesliga maçları konferans yayınıyla şifresiz Tivibu Spor’da olacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

USL Championship: USL Championship Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE

Basketbol 1'inci Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.