BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Vakıfbank-Fenerbahçe Opet 12 Mayıs TRT Spor LİNK

12.05.2022 - 14:46

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Vakıfbank-Fenerbahçe Opet 12 Mayıs TRT Spor LİNK

Türkiye Voleybol Sultanlar Ligi’nde bu akşam oynanacak maçla beraber şampiyon takım belli oluyor. Fenerbahçe ve Vakıfbank takımlarını karşı karşıya getiren serinin 5’inci maçı, saat 19.00’da başlıyor. Sezonun en kritik maçını canlı olarak izlemek isteyen voleybol tutkunları, genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Fenerbahçe Opet maçı izle, Vakıfbank maçı izle, Vakıfbank Fenerbahçe canlı izle, Vakıfbank Fenerbahçe canlı maç izle, Vakıfbank Fenerbahçe Opet maç izle, Vakıfbank Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe Opet maçı canlı izle, TRT Sport Yıldız link, online voleybol, bedava voleybol izle, ücretsiz maç linkleri, TRT Spor Yıldız canlı. Final maçının 5’inci ayağına dair tüm merak edilenler içeriğimizin devamında yer alıyor.

VAKIFBANK FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe'nin maç önü hazırladığı görsel

Vakıfbank-Fenerbahçe Opet Maçı Canlı Yayın Linki 

Vakıfbank Fenerbahçe Opet İzleme Linki Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet arasındaki müsabakayı kazanan takım, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayacak. Nefesleri kesecek olan maç TRT Spor Yıldız kanalından ekranlara gelecek.

Vakıfbank Fenerbahçe Opet Maçı Canlı Takip

“Finalin de finali” olarak görülen kritik müsabaka, Vakıfbank Spor Sarayı’nda olacak. Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçını canlı olarak takip etmek isteyenler, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sayfasından ya da FB TV’nin maç yayınından faydalanabilir.

VAKIFBANK FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Kazanan Takım Şampiyon

Vakıfbak takımı sevinç

Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet, hiç şüphesiz ki Sultanlar Voleybol Ligi’nin en nitelikli iki takımı olarak öne çıkıyor. Voleybol severlerin şu ana dek adına yakışır bir seriye imza attığı söylenebilir. Ülkemizi yurt dışında da gururlandıran iki ekip, bu sene Avrupa kupalarında da pek çok kez karşı karşıya geldi. CEV Dünya Kulüpler Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi özelindeki karşılaşmalarda gülen taraf Vakıfbank oldu. Özellikle Şampiyonlar Ligi maçları müthiş bir rekabete sahne olmuş ve eşleşmenin galibi altın sette belirlenmişti. Vakıfbank ev sahibi avantajını elinde tuttuğu için bu maç öncesinde favori olarak gösteriliyor. Fenerbahçe Opet ise bir önceki maçta elinden kaçırdığı Vakıfbank’ı bu defa deplasmanda yenerek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Fenerbahçe Opet Elindeki Maçı Verdi

Kaptan Eda Erdem

Fenerbahçe’nin Vakıfbank’ı Burhan Felek’te ağırladığı 4’üncü maç, uzun süre unutulmayacak anlara tanıklık etti. Fenerbahçe taraftarı, maçın kazanılması durumunda şampiyonluk ilan edileceği için tüm hazırlıklarını bu yönde yapmıştı. Nitekim maç da tam olarak Fenerbahçe Opet’in istediği gibi başladı. İlk 2 seti harika bir oyunla kazanan Fenerbahçe Opet, 3’üncü setin sonlarına doğru 3 farkla öndeyken, rakibin 9-0’lık serisini tam anlamıyla seyretti. Bu andan itibaren müthiş bir kırılma yaşayan oyuncular, şoku üzerinden bir türlü atamadılar. Nitekim bir sonraki sette konsantrasyonları düştü ve dağıldılar. Oyunun final setinde toparlansalar da yine setin sonlarına doğru gelen basit hatalar, şampiyonluk fırsatının kaçmasına neden oldu. Maç sonunda sosyal medyada özellikle koç Terzic’e yönelik olarak ciddi eleştiriler söz konuşuydu.

Vakıfbank’tan İnanılmaz Dönüş

Vakıfbanklı oyuncular antrenman

Vakıfbank, tam olarak şampiyonluğun elden kayıp gittiği anlarda gelen inanılmaz seriyle beraber kupaya tutundu. Fenerbahçe Opet’in bütün rüzgârı arkasına aldığı esnada bir mola alan Vakıfbank, gelen seri sonrası büyük bir enerji kazandı. Taraftarın etkisini de o süreçten itibaren düşürmeyi başaran Vakıfbank, bulduğu momentumla beraber kısa sürede seti 2-2’ye getirdi. Son seti 14-16 kazanan başarılı ekipte özellikle Haak, Hackley, Zehra ve Guimares oldukça etkili oynadı. Bu maçı hem TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın hem de Fenerbahçeli ve Vakıfbanklı yöneticilerin izlemesi bekleniyor. Vakıfbank bu maçı kazanırsa, ligde son 4 sezonda üst üste elde ettiği 4’üncü şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe Opet kazanırsa, 5 senelik şampiyonluk özlemi son bulmuş olacak.