Trabzonspor Şampiyonluk Kutlamaları beIN Sports Haber’de

12.05.2022 - 14:14

Trabzonspor Şampiyonluk Kutlamaları beIN Sports Haber’de

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları beIN Sports Haber’de. Cumartesi 16.00’da başlayacak etkinliği beIN Sports Haber ve beIN Sports 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor maçıyla şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’un şampiyonluk kutlama programı belli oldu. Cumartesi günü 16.00’da başlayacak etkinlik, 23.00’e kadar devam edecek. beIN Sports Haber ve beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak şampiyonluk kutlamalarında 18.00’den itibaren sanatçılar sahne alacak.

Bilet Fiyatları Tepki Topladı

Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları için belirlediği bilet fiyatları taraftarların tepkisini çekti. En ucuz biletin 350 TL olduğu açıklandı. Taraftarların indirim talepleri ise şu an için sonuçsuz kaldı. 

  • VIP Platinum: 2.000 TL
  • VIP Gold: 1.500 TL
  • VIP Silver: 1.000 TL
  • Batı: 700 TL
  • Doğu: 600 TL
  • Fırtına: 450 TL
  • Kale Arkası: 350 TL
1 ts 12.5.2022.jpeg      

Dev Ekranlar Kurulacak

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, 14 Nisan Cumartesi günü Medical Park Stadyumu'nda kupayı taraftarları ile havaya kaldıracak.

Bordo-Mavili kulüp organizasyon hazırlıklarını sürdürürken, Trabzon Büyükşehir Belediyesi de, Antalyaspor maçında olduğu gibi kentin belli bölgelerine dev ekranlar kurarak etkinlikleri canlı yayınlayacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yakın zamanda konuyla ilgili resmi açıklama yapması bekleniyor.
2 ts 12.5.2022.jpeg      

Önümüzdeki Senenin Planlarını Yaptık

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, basın karşısına çıktı. Şampiyonluk için mutlu olduğunu belirten Avcı, önümüzdeki sezonun planlamasını da yaptıklarını dile getirdi. Şampiyon teknik direktör Abdullah Avcı’nın açıklamalarında öne çıkan kesimler şu şekilde:

Bu şehrin çok büyük enerjisi var, bunu pozitife çevirmek istiyorum. Taraftarımız sene başından beri çok önemli destekler verdi, saha içinde cevap vermeye çalıştık. Kimseyle kavga etmeyen, herkese saygı gösteren kültürü oluşturmamız gerekiyor. Dışarıdaki senaryo ne olursa olsun güçlü oyuncularla oynayan takımı yaratmalıyız. Nereye sürüklenecek bilmiyorsun, kadro üzerinden doğru dokunuşlar yapıp daha doğru sonuçlar almalıyız. Seneye böyle olacağının garantisi yok, kavganın değil saygının içinde kalıp yolumuza devam etmek istiyoruz.

Abdullah Avcı ve Trabzonspor oyuncularının katılımıyla başlayacak şampiyonluk kutlamalarını Cumartesi 16.00’dan itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.