BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Vakıfbank-Fenerbahçe Opet 31 Mart S Sport LİNK

31.03.2022 - 16:19

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Vakıfbank-Fenerbahçe Opet 31 Mart S Sport LİNK

Bu hafta yine Türkiye voleybolu açısından gurur verici maçlara tanıklık edeceğiz. Avrupa’nın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet ve Vakıfbank kozlarını paylaşacak. İstanbul’da oynanacak olan bu özel müsabaka, yarı final niteliği taşıyor. Kupaya uzanmak isteyen iki başarılı takımın maçı saat 19.00’da başlayacak. Voleybol severler, maç öncesinde genel olarak şu tip arama sonuçlarına yöneliyor: Fenerbahçe Opet maçı izle, Vakıfbank maçı izle, Vakıfbank Fenerbahçe canlı izle, Vakıfbank Fenerbahçe canlı maç izle, Vakıfbank Fenerbahçe Opet maç izle, Vakıfbank Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe Opet maçı canlı izle, S Sport link, online voleybol, bedava voleybol izle, ücretsiz maç linkleri, CEV maçı izle, S Sport canlı. Bütün gözlerin çevrileceği kritik maça dair tüm gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

VAKIFBANK FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Eda Erdem Dündar Temalı Fenerbahçe Opet'in CEV Şampiyonlar Ligi Görseli

Vakıfbank-Fenerbahçe Opet Maçı Canlı Yayın Linki

Vakıfbank Fenerbahçe Opet İzleme Linki Kupada oldukça iddialı olan iki ekip, yarı final maçında fark yaratmak istiyor. Vakıfbank Fenerbahçe Opet karşılaşması, ülkemizde S Sport Plus ve S Sport 2 üzerinden izlenebilecek.

Vakıfbank-Fenerbahçe Opet Maçı Canlı Takip

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Yarı Final karşılaşmasına dair istatistikleri anlık olarak takip etmek isteyenler, FB TV’nin maç esnasındaki yayınından faydalanabilir. Öte yandan organizasyonun resmi sitesi de aynı şekilde maç takibi yapmak adına önemli bir alternatif olarak öne çıkıyor.

VAKIFBANK FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Rövanşı Almak İstiyor

Öeliha İsmailoğlu ve Eda Erdem Dündar Temalı Maç Görseli

Fenerbahçe Opet, Avrupa özelinde kadınlar voleybolunun zirvesi olarak görülen CEV Şampiyonlar Ligi’nde bir kez daha kupayı müzesine götürmek istiyor. Rakip sadece Türkiye’nin değil aynı zamanda dünya basketbolunun en büyük markalarından biri olan Vakıfbank. Bu eşleşme nedeniyle en az bir Türk takımının finalde olması kesinleşmiş oldu. Fenerbahçe Opet, çeyrek final aşamasında Kaliningrad ile eşleşti. Rus takımlarının devre dışı kalmasından dolayı temsilcimiz maç oynamada adını yarı finale yazdırdı. Fenerbahçe Opet ve Vakıfbank yakın zaman önce FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda da birbirlerine rakip olmuşlardı. Bilindiği üzere o maçta gülen taraf Vakıfbank tarafı olmuştu. Kaptan Eda Erdem, o maçı kaybetmiş olmalarının bu maçta özel bir motivasyon yaratmayacağını, yarı finalde oynamanın zaten başlı başına bir motivasyon sebebi olduğunu belirtti.

Vakıfbank ilk Maçın Favorisi

Vakıfbank'ın Fenerbahçe Opet Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Avrupa’nın en başarılı takımlarından biri olarak öne çıkan Vakıfbank, Fenerbahçe maçı öncesi bir adım öne çıkıyor. Vakıfbank Spor Salonu’nda dolu tribünler önünde ve etkileyici bir atmosferde oynanması beklenen maçta ev sahibi ekip ikinci maç öncesi avantajı kapmak istiyor. Sezona 5 kupa hedefiyle başlayan Vakıfbank, bu hedeflerden iki tanesini daha şimdiden gerçekleştirmiş duruma. Birbirini artık çok iyi tanıyan iki takımın mücadelesi, seyir zevki açısından çok şey vadediyor. Vakıfbank, bu aşamaya gelmeden önce çeyrek finalde Polonya takımı olan Rzeszow ile eşleşti. Beklenenin aksine iki maçta da oldukça zorlanan Vakıfbank, İstanbul’da elde ettiği 3-1’lk galibiyetle adını yarı finale yazdırdı. Zehra Güneş, Guimaraes, Hackley, Ogbogu , Derya Cebecioğlu, Meryem Boz ve Tuğba Şenoğlu gibi isimlerin ön plana çıktığı Vakıfbank, buraya son 4 resmi maçını kazanarak geliyor. Takım bu sene ligde sadece 2 yenilgi aldı. Bu yenilgilerden birinin Fenerbahçe’ye karşı olduğunu anımsatalım.

Vakıfbank Daha Önce Kupayı 4 Kez Kazandı

Vakıfbank, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde daha önce toplamda 4 defa zafere ulaşmayı başardı. Bu anlamda Vakıfbank, ülkemizin söz konusu kupadaki en başarılı kulübü durumunda. Fenerbahçe Opet ise şu ana dek bu mutluluğu bir defa yaşadı. Bu karşılaşmanın rövanşı 6 Nisan Çarşamba akşamı Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak. Finale hak kazanan takım ise İtalya’nın güçlü ekibi Conegliano ile karşılaşacak. Statü gereği her iki maç sonunda bir puan eşitliği oluşursa, takımlar özel bir set daha oynayacak. 15 sayı üzerinden oynanacak olan bu set, voleybolda altın set olarak biliniyor.