2021/22 La Liga 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

31.03.2022 - 13:46

2021/22 La Liga 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 30’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Ligde son haftalara girilirken bir mücadele, şifresiz yayınla D-Smart Youtube kanalında ekranlara gelecek.

La Liga’da şampiyonluk yarışı artık bitme noktasına gelse de gerek küme düşmeme gerekse Avrupa kupalarına katılma mücadelesi nefes kesiyor. Türkiye’deki La Liga yayıncısı D-Smart da her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınlıyor. 30’uncu haftanın programını açıklayan D-Smart, Cumartesi 17.15’teki Levante-Villarreal karşılaşmasını şifresiz yayınlayacağını duyurdu. Bu karşılaşmayı D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Levante Mucize Peşinde

Lige son derece kötü bir başlangıç yapan ve ardından da bir türlü toparlayamayan Levante, 29 haftada sadece 19 puan toplayabildi. Ligin dibinde yer alan Levante, son haftalarda kazanarak mucizeyi gerçekleştirmek istiyor. Bu sezon ligde sadece 3 maç kazanabilen Levante, son 5 maçta 5 puan topladı.
1 la liga 31.3.2022.jpg      
Milli ara öncesinde Osasuna deplasmanına çıkan Levante, karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

Villarreal Şampiyonlar Ligi’ne Kilitlendi 

Villarreal ise kötü başladığı sezonun son bölümünde iyi sonuçlar alarak üst sıralara tırmandı. İlk 6 yarışının içine kendini atmayı başaran Villarreal, 6’ncı sıradaki Real Sociedad ile puan farkını üçe indirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’u eleme başarısı gösteren Villarreal, mili maç arası öncesinde Cadiz’e konuk oldu. Karşılaşmanın favorisi gösterilen Villarreal, beklentileri karşılayamadı ve mücadeleyi 1-0 kaybetti. 
2 la liga 31.3.2022.jpg      
Bu sezon ligde 14 deplasman maçından sadece 3’ünü kazanan Villarreal’in hedefi Levante önünde galibiyet.

Villarreal Son İki Maçta Levante’ye 10 Gol Attı

Levante ile Villarreal arasındaki son iki maçta Villarreal ezici galibiyetler çıkarmayı başardı. Ligin ilk yarısında oynanan mücadelede rakibini 5-0 mağlup eden Villarreal, geçtiğimiz sezon oynanan mücadelede de 5-1’lik sonuçla sahadan galibiyetle ayrıldı. Levante’nin Villarreal önünde ligde aldığı son galibiyet 2019 yılında geldi.

Ligde kalması için ufak çaplı bir mucize gereken Levante ile ligi 6’da bitirmeyi hedefleyen Villarreal arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 17.15’te şifresiz yayınla D-Smart YouTube kanalında.