1-2-3 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

31.03.2022 - 17:22

1-2-3 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arası sonrasında dev futbol maçlarıyla geri dönüyoruz. 1-2-3 Nisan Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü birbirine yakın saatlerde başlayacak müsabakaları seçmek durumunda kaldık. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

20.30 Anadolu Efes-Alba Berlin: Anadolu Efes’in artık normal sezondaki tek iddiası 4 veya 5’inci sırayı alıp Real Madrid ve Barcelona ile ilk turda eşleşmemek. Bu iddiası doğrultusunda Alba Berlin önünde kazanmaları gerekiyor. Alba Berlin’in ise herhangi bir iddiası yok. Euroleague’de bu keyifli mücadele, beIN Sports Haber ekranlarında olacak

21.00 Olympiakos-Barcelona: Bu sezon birçok kişinin beklentilerini aşmayı başaran Olympiakos, şampiyonluğun en güçlü adayı Barcelona ile karşılaşıyor. Sezonun ilk yarısındaki maç nefes kesmiş ve uzatmalar sonucunda Barcelona kazanmayı başarmıştı. Yine yakın geçmesi beklenen bu mücadele, beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

21.45 Hull City-Huddersfield: Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’nin bu sezon özelinde bir hedefi kalmadı. Kalan haftalarda alttaki ekiplere yakalanmaları çok kolay değil. Huddersfield ise ilk 6’ya girerek play-off oynamak istiyor. Onları tehdit eden Nottingham Forrest, Middlesbrough gibi ekipler var. Bu deplasmanda mutlak 3 puan hedefliyorlar. Keyifli geçmeye aday mücadele, beIN Sports Max 2’den naklen yayınlanacak.
1 öne çıkanlar 31.3.2022.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü Türkiye Süper Ligi, Bundesliga ve Fransa Ligue 1 ile karşınızda olacağız. Günün dikkat çekici mücadeleleri şu şekilde:

16.00 Kayserispor-Fenerbahçe: Ligin en formda ekiplerinden Fenerbahçe, sonunda ideal 11’ini bulmuş gibi. Öte yandan halen hücumda Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yıllarda yakaladığı standardın altındalar. Yine de uzun süre sonra üst üste galibiyetler almak camiayı biraz hareketlendirdi. Kayserispor’da ise enteresan bir kriz var. Silviu Lung ile Hikmet Karaman’ın arasının bozulduğu belirtiliyor. Bu iddialar yalanlansa da Lung’un oynamadığı için mutsuz olduğu biliniyor. Yerel basın da Lung’un oynaması konusunda ısrarcı ve Hikmet Karaman bu yüzden ağır eleştiriler alıyor. Maça Lung ile başlanıp başlanmayacağı merak konusu. Ayrıca Türkiye Kupası maçının ardından Hikmet Karaman ve İsmail Kartal’ın sözlü atışması olmuştu. Bunların yanında son haftalarda kötü oynayan bir Kayserispor var. Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmek isteyecekler. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

19.30 Borussia Dortmund-Leipzig: Dortmund, Köln deplasmanında puan kaybederek yine farkın 6’ya çıkmasına sebep oldu. Şampiyonluk iddiaları devam ediyor ama Bayern Münih sallansa da onları yakalamaları çok kolay değil. Leipzig ise Nkunku’nun harika performansıyla yoluna devam ediyor. 5 Şubat’ta Bayern Münih maçından sonra oynadıkları hiçbir maçı kaybetmediler. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 3 ve Tivibu Spor 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

22.00 St.Etienne-Marsilya: Ligue 1’de haftanın kritik mücadelesinde St. Etienne’in konuğu Marsilya. Son 5 haftada sadece PSG’ye kaybeden St. Etienne, halen tehlike bölgesinde. Marsilya ise Nice galibiyetinin ardından ikinci sıraya yükseldi. Sezonu belki ikinci bitirecekler ama zaman zaman oyun açısından soru işaretleri barındırdıkları bir sezonu geride bırakıyorlar. Son yıllardaki en potansiyelli kadroyu kurdular. Sezon başında da hemen hemen herkes oldukça umutluydu ama sonuçlar alınmış gibi dursa da bu sezonun ilk bölümü dışında oyun çok tatmin edici olmadı. St. Etienne deplasmanı da onlar için zorlu geçecek. Bu keyifli mücadelenin adresi beIN Sports 2.
 2 öne çıkanlar 31.3.2022.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü Juventus-Inter mücadelesini dışarıda bırakmak durumunda kaldık. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

16.00 Atalanta-Napoli: Bu sezon Atalanta’nın iyi oynamadığı bir gerçek ama bunun bahaneleri var. Sakatlıklar yüzünden tam takım olamadıkları uzun periyotlar oldu. Napoli ise Avrupa’nın en iyi futbolunu oynayarak başladığı sezonda her geçen hafta sıradanlaştı. Şu an da zorlamayla yarışa devam ediyorlar. İlk 4 yarışını sürdürmek isteyen Atalanta ile şampiyonluk kovalayan Napoli arasındaki bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.

20.30 Trabzonspor-Beşiktaş: Trabzonspor artık şampiyonluk için gün sayıyor. Bu maçta da standartlarını ortaya koymaları bekleniyor. Bilinmez taraf ise Beşiktaş. Valerian Ismael ile anlaştılar. Eldeki kadro ile Valerian Ismael’i tam anlamıyla bağdaştırmak zor. Lask’ta çalıştığı dönemde orta sahada oynayan Peter Michorl’dan inanılmaz katkı almıştı. O tarz bir oyuncu transferi gerekiyor. 3’lü savunmaya uygun stoperler var mı? Ciddi soru işareti. Yaz döneminde transferler gerekiyor. Öte yandan bu 8 haftalık periyodda neler yapacakları da merak konusu. Bu bakımdan eğlenceli geçmesi beklenen Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi, beIN Sports 1 ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

22.00 Barcelona-Sevilla: Juventus-Inter yerine Barcelona-Sevilla mücadelesini seçtik. Bunun sebebi de El Classico’daki Barcelona performansı. Bunu Sevilla karşısında devam ettirip ettiremeyeceklerinin yanıtı, S Sport Plus ve Spor Smart ekranlarında verilecek.
3 öne çıkanlar 31.3.2022.jpg      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. Ayrıca Cuma 20.00’deki Afyon Belediye-Fenerbahçe Beko ve Cumartesi 20.15’teki Tofaş-Beşiktaş Icrypex BSL maçlarını da TRT Spor Yıldız’da takip edebilirsiniz.

A Spor, Cumartesi günü Premier Lig’den bir karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Şifresiz ekranlara gelecek mücadele, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Tivibu Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Pazar 14.30’daki St. Liege-Royal Union SG maçı da şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cuma 20.30’daki Anadolu Efes-Alba Berlin karşılaşmasını şifresiz yayınlayacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Levante-Villarreal: D-Smart Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.